DolfijnFM | OM wil geen Marije Vaders

Mogelijke belangenverstrengeling door advocaat Marije Vaders (llinks)

Het Openbaar Ministerie vindt dat Gerrit Schotte en Charles Cooper niet door één en dezelfde advocaat mogen worden verdedigd.

Beiden zijn verdachten in de omkopingszaak, waarbij geld zou zijn geboden aan MAN-politicus Yaël Plet. Volgens het OM is er sprake van belangenverstrengeling door advocaat Marije Vaders. Wat dat precies inhoudt, wil de woordvoerder niet zeggen. Donderdag dient een zogenaamde artikel 43 procedure om een uitspraak te krijgen van de raadkamer over deze belangenverstrengeling

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | OM wil geen Marije Vaders

 1. Abraham Mossel

  Gerrit de Raaf hoeft alleen maar een bord met het gevangenis nr vast te houden,op de plek waar nu de microfoon staat, en afgeven bij binnenkomst SDKK, scheelt geld en tijd, de vent kost zo wie zo vermogens voor de curacaose belastingbetaler.

 2. Ik denk dat zij deze keer een schorsing krijgt i.p.v een tikje op de vingers, zo niet gaat zij hiermee door. Kan niet de bedoeling zijn.

 3. John Martis

  Had ze in 2013 ook al eens last van. Dacht zeker “ach die zijn zo suf dat ze het allang vergeten hebben. Jammer maar het OM is bij de tijd gebleven.

  https://knipselkrant-curacao.com//vaders-op-vingers-getikt/

 4. Daan Banaan

  Er zijn vast nog wel meer ratvocaten te vinden.

 5. De Bak in met deze lui en snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *