DolfijnFM | ‘Nini’ zou helft strafvermindering krijgen

Advocaat Marije Vaders zegt het bericht over haar cliënt niet te kunnen bevestigen. Haar is in ieder geval niets verteld | Extra

Burney ‘Nini’ Fonseca staat op het punt om naar Curaçao te worden overgebracht. Ochtendkrant Èxtra kwam vorige week al met dit nieuws, maar weet nu te melden dat hem 50 procent strafvermindering is aangeboden als hij praat over Robbie dos Santos.

Een weigering om te praten zou tot gevolg hebben dat hij zijn 26 jaar in de SDKK-gevangenis moet uitzitten.

Advocaat Marije Vaders zegt het bericht over haar cliënt niet te kunnen bevestigen. Haar is in ieder geval niets verteld.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | ‘Nini’ zou helft strafvermindering krijgen

  1. @Roy Rogers
    Helemaal mee eens Liegen, bedriegen en de rechtstaat ondermijnen schuwt hij evenmin.

  2. Ik heb het al meerdere keren naar voren gebracht. Peppie is de enige advokaat ter wereld die zijn zaken ( lees zijn klanten) altijd via radio Mas en en radio Direkt probeert te verdedigen. En er zijn een hoop YDK die in dit onzin verhalen van hem blijven geloven ook.
    Amparo is wel degelijk op de hoogte dat die 1 mio dollars nooit uitbetaald zal worden, daar alle daders veilig achter de tralies zitten.

  3. Dit is wel apart Sulvaran gebruikt in de strijd om zijn cliënt vrij te krijgen, pas te onpas de naam van Burney ‘Nini’ Fonseca. Moet Marije Vaders niet Sulvaran tot de orde roepen? Zoiets van, blijf af van “Nini” want hij is van mij.

  4. “Advocaat Marije Vaders zegt het bericht over haar cliënt niet te kunnen bevestigen.” Dit bericht hebben we op radio MAS ook van Sulvaran gehoord, het lijkt alsoft Sulvaran Nini’s mond voor goed wilt snoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *