DolfijnFM | Nieuwe coronabesmettingen op Curaçao, Bonaire en Sint-Maarten

Op Bonaire werden dinsdag voor het eerst in drie maanden twee mensen positief getest. De derde, een familielid volgde gisteren | Persbureau Curacao

Op zowel Curaçao, Bonaire als Sint-Maarten zijn nieuwe besmettingen met corona bevestigd. Die komen na opening van de grenzen op 1 juli.

Op Bonaire werden dinsdag voor het eerst in drie maanden twee mensen positief getest. De derde, een familielid volgde gisteren. Ook op Aruba is een nieuwe besmetting geregistreerd, daar zijn inmiddels vier gevallen bekend na opening van de grenzen.

Curaçao kende gisteren haar 26e besmetting sinds het begin van de crisis. Het gaat dit keer om een militair van de Amerikaanse FOL-basis op het eiland.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Nieuwe coronabesmettingen op Curaçao, Bonaire en Sint-Maarten

 1. Hoezo opstarten economie, bij mijn weten is deze alleen maar tanende. Welgesteld volledig naar de klote aan het gaan sinds er maatregelen zijn genomen medio maart waarvan de gevolgen tot dusverre niet te overzien zijn.
  Bij mijn weten hebben we een gloednieuw hospitaal en het sehos dat dienst kan doen voor covid19 patiënten.
  Hoezo dus niet aankunnen aangezien we nog niet eens werkelijk geconfronteerd zijn geweest met echte aantallen besmettingen.

  Angst is en blijft een slechte raadgever, dat hebben onze volksverlakkers recentelijk wederom bewezen.

 2. Dit is het gevolg van het opstarten van het toerisme om de economie aan te wakkeren. Met toeristen uit coronaire gebieden waar corona de kop herhaaldelijk opsteekt. Onze eilandjes kunnen de pandemie niet aan, als de politieke beslissing de economie boven het dodental belangrijker vindt, zeg ik er blijft niemand over. Ondanks dat er voor de reis getest wordt, omdat er een detectie periode nodig is om het virus aan te tonen.

 3. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *