28 C
Willemstad
• donderdag 7 december 2023

Democracy now! | Wednesday, December 6, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Groot gebied met regen in aantocht Groot gebied met regen in aantocht

Sanne van den Boomen Een grote depressie met regen is onderweg vanuit het westen richting het Caribisch gebied. Dat is op satellietbeelden te zien. Ook de Meteorologische Dienst...

Nu.cw | Vrouwen tijdens hike verdwaald, door Kustwacht gered

Twee vrouwen zijn dinsdag in de omgeving van Dos Pos op Bonaire tijdens het hiken verdwaald geraakt. Uiteindelijk werden ze teruggevonden doordat ze zelf lichtsignalen gaven. Dat...

Nu.cw | Bevolkingsregister en rijbewijzenbureau maandagmiddag gesloten

Door: Britt van Garderen Het Bevolkingsregister (Kranshi) en het Rijbewijzenbureau zullen maandag 11 december vanaf 12.00 uur ‘s middags gesloten zijn voor het publiek. Deze sluiting is in...

PBC | Curaçao en andere eilanden hebben urgent gezondheidsonderzoek nodig

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een recent uitgebracht verkenningsrapport genaamd ‘Programmeren gezondheidsonderzoek in het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden’ werpt een belangrijk licht op de gezondheidsuitdagingen waarmee...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | ‘Nederlanders stellen vakantieplannen voor zomer uit’

HomeMediaDolfijnFM | ‘Nederlanders stellen vakantieplannen voor zomer uit’
Ruim 4000 Nederlanders per maand kiezen normaal gesproken voor een vakantie op Curaçao. | Inge Poorthuis (archief)

Bijna zes op de tien Nederlanders heeft hun vakantieplannen voor de zomer uitgesteld. Dat heeft toeristenbureau NBTC bevestigd naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf.

Volgens een onderzoek van het bureau twijfelt bijna de helft of zij dit jaar op vakantie gaan, gezien de maatregelen in sommige landen vanwege het coronavirus.

Ruim 4000 Nederlanders per maand kiezen normaal gesproken voor een vakantie op Curaçao.

Bron: DolfijnFM

3 reacties

  1. @plasje, gelijk heb je Nederlanders zijn een ra volk, helemaal omdat ze het corrupte curacrim elke keer weer uit de stront halen/helpen,ze mogen G.d danken dat ik geen president van NL ben, dan had curacrim geen dubbeltje gehad om er straks weer bovenop te komen, het was niks nada noppes geweest. goeie dag @plasje kom niet bij mij aan de deur om poenne?

  2. HALLÓÓÓÓÓÓ Nederlandse en andere vakantiegangers. Ieder jaar krijgen wij op Curacao duizenden en meer vakantiegangers uit alle delen van de wereld, ogenschijnlijk voor hun rust en ontspanning. Maar men word druk beziggehouden omdat maar al te velen helemáál geen rust vinden. Zoveel te zien, zoveel om mee te maken, feesten, lekker eten en drinken, lekkere vrouwtjes als mollige knuffelbeertjes om etc.etc. Ta ken por èh. Het is dus duidelijk dat eenvoudig over vrije tijd te beschikken, nog niet gelukkig hoeft te maken. Je moet er ook iets van maken mano. Nalaten om NIET naar Curacao te gaan kán en zál stress veroorzaken daarna en het nut van uw vakantie tenietdoen. Daarnaast neemt Curacao (in vergelijking met andere ONverantwoordelijke landen) het coronavirus heel serieus. De regels zijn streng en goed, men heeft baat bij. Maar let wel; preventie is een strategie voor gezondheid die geen enkele reiziger mag verwaarlozen. Aangezien het lichaam van een reiziger zich moet aanpassen aan de verschillende bacteriestammen in de atmosfeer, het voedsel en het water, is het vooral belangrijk de eerste paar dagen op Curacao voorzichtig te zijn met wat men eet. Maar………… als die eerste paar dagen voorbij zijn…………………. tatááááááááh cani mi p’ami cani bo. Dos tene un pusha………….Dushi ven acá. Sabor swa. Los laga bai.YABADABADÓÓÓÓÓÓÓÓ.

  3. Het lijkt alsof Nederlanders niet veel waarde aan het leven hechten. Op Schiphol landen nog steeds vliegtuigen uit New York, een Corona brandhaard.

    De passagiers worden op Schiphol blij in de armen gesloten. Nederland heeft het over een goede aanpak. Premier Rutte krijgt alleen maar veren in zijn kont, niks daarvan in Nederland vieren jongeren nog met 20 á 30 man Corona party’s in hotel kamers.

    Dat de besmettingen in Nederland een klein beetje teruglopen heeft meer te maken met de omringende landen als België en Duitsland.

    Dit weekend is 20 graden in Nederland voorspelt nou probeer de Nederlander dan thuis te houden. Waarschijnlijk zullen ze daar na dit weekend weer een stijging in het aantal besmetten zien. Het blijft een raar volk.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties