DolfijnFM | ‘Nederlanders stellen vakantieplannen voor zomer uit’

Ruim 4000 Nederlanders per maand kiezen normaal gesproken voor een vakantie op Curaçao. | Inge Poorthuis (archief)

Bijna zes op de tien Nederlanders heeft hun vakantieplannen voor de zomer uitgesteld. Dat heeft toeristenbureau NBTC bevestigd naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf.

Volgens een onderzoek van het bureau twijfelt bijna de helft of zij dit jaar op vakantie gaan, gezien de maatregelen in sommige landen vanwege het coronavirus.

Ruim 4000 Nederlanders per maand kiezen normaal gesproken voor een vakantie op Curaçao.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | ‘Nederlanders stellen vakantieplannen voor zomer uit’

 1. Abraham Mossel

  @plasje, gelijk heb je Nederlanders zijn een ra volk, helemaal omdat ze het corrupte curacrim elke keer weer uit de stront halen/helpen,ze mogen G.d danken dat ik geen president van NL ben, dan had curacrim geen dubbeltje gehad om er straks weer bovenop te komen, het was niks nada noppes geweest. goeie dag @plasje kom niet bij mij aan de deur om poenne?

 2. HALLÓÓÓÓÓÓ Nederlandse en andere vakantiegangers. Ieder jaar krijgen wij op Curacao duizenden en meer vakantiegangers uit alle delen van de wereld, ogenschijnlijk voor hun rust en ontspanning. Maar men word druk beziggehouden omdat maar al te velen helemáál geen rust vinden. Zoveel te zien, zoveel om mee te maken, feesten, lekker eten en drinken, lekkere vrouwtjes als mollige knuffelbeertjes om etc.etc. Ta ken por èh. Het is dus duidelijk dat eenvoudig over vrije tijd te beschikken, nog niet gelukkig hoeft te maken. Je moet er ook iets van maken mano. Nalaten om NIET naar Curacao te gaan kán en zál stress veroorzaken daarna en het nut van uw vakantie tenietdoen. Daarnaast neemt Curacao (in vergelijking met andere ONverantwoordelijke landen) het coronavirus heel serieus. De regels zijn streng en goed, men heeft baat bij. Maar let wel; preventie is een strategie voor gezondheid die geen enkele reiziger mag verwaarlozen. Aangezien het lichaam van een reiziger zich moet aanpassen aan de verschillende bacteriestammen in de atmosfeer, het voedsel en het water, is het vooral belangrijk de eerste paar dagen op Curacao voorzichtig te zijn met wat men eet. Maar………… als die eerste paar dagen voorbij zijn…………………. tatááááááááh cani mi p’ami cani bo. Dos tene un pusha………….Dushi ven acá. Sabor swa. Los laga bai.YABADABADÓÓÓÓÓÓÓÓ.

 3. ericlapas

  Het lijkt alsof Nederlanders niet veel waarde aan het leven hechten. Op Schiphol landen nog steeds vliegtuigen uit New York, een Corona brandhaard.

  De passagiers worden op Schiphol blij in de armen gesloten. Nederland heeft het over een goede aanpak. Premier Rutte krijgt alleen maar veren in zijn kont, niks daarvan in Nederland vieren jongeren nog met 20 á 30 man Corona party’s in hotel kamers.

  Dat de besmettingen in Nederland een klein beetje teruglopen heeft meer te maken met de omringende landen als België en Duitsland.

  Dit weekend is 20 graden in Nederland voorspelt nou probeer de Nederlander dan thuis te houden. Waarschijnlijk zullen ze daar na dit weekend weer een stijging in het aantal besmetten zien. Het blijft een raar volk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *