DolfijnFM | Nederland redt Winair van ondergang

De belangrijkste voorwaarde is de luchtverbinding tussen Sint-Maarten, Sint-Eustatius en Saba in stand houden, met minstens 2 vluchten per dag

Nederland gaat het noodlijdende Winair op Sint-Maarten helpen met een lening van drie miljoen dollar.

De luchtvaartmaatschappij is in financiële problemen gekomen door de coronacrisis. Nederland wil met deze lening de luchtverbindingen op de Bovenwindse eilanden waarborgen.

De belangrijkste voorwaarde voor het verstrekken van de lening is dat Winair gedurende de looptijd van de steun de luchtverbinding tussen de eilanden Sint-Maarten, Sint-Eustatius en Saba in stand moet houden, waarbij er minstens twee vluchten per dag moeten plaatsvinden.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Nederland redt Winair van ondergang

 1. @rm, je weet maar al te goed wat ten koste van de bevolking gaat. De dieven , de fraudeurs en de belachelijke salarissen van de ceo’s.

 2. Abraham Mossel

  @ Rey M is een ouwe zeik doos als het over NL gaat, zeker afgewezen bij de PAR. En probeert nu een wit voetje te halen bij de bijna op dood gaande MFK. Als het nog effe zo doorgaat als nu ligt curacrim over 3 maanden na de verkiezingen op zijn rug te spartelen als de MFK met PIK, holle bolle Gijs KdnT Amparo en Monky de aap winnen met nog een paar van die corrupte meelopers, dan kan je er de klok op gelijk zetten dat er geen kwartje meer uit NL komt naar de crim regering, alleen een pakket, met 1 droog brood, 1 pak suiker, 1 pot bruine bonen, 1 pot erwten, 1 pak havermout, 2 pakjes groente soep, 1 zak rijst van 10 kg, 1 zak aard appels van 5 kg, en dat alles voor 1 maand, hebben jully YDK het dan voor elkaar met je gezeik, wees blij Rey M dat de Nederlandse bevolking al miljoenen heeft gegeven ( niet geleend , geleend tegen 0 % rente is al meer dan 1 miljard door de bevolking ). Zou maar snel mijn mond houden als ik jou was Rey M voordat Knops samen met Rutte zich bedenken en de knip dicht houd.

 3. Rey Miguel, macambahater, bij jou en je volk is het nooit goed.

  Helpt Nederland niet, dan is het de arrogante kolonist die vergeet hoe vreselijk jullie pijn nog is van de slavernij.

  Helpt Nederland wel, dan is het concurrentievervalsend bezig.

  Rey Miguel, wat mij betreft ga jij met de eerste door Nederland gesubsidieerde Winair vlucht terug naar Afrika.

 4. Rey Miguel

  Dit is je reinste concurrentievervalsing omdat andere caribische luchtvaartmaatschappijen niet gesteund worden met gratis geld, exclusieve monopolie contracten en bescherming tegen andere concurrenten. Bovendien heeft de Nederlandse Staat als aandeelhouder belang erbij dat de ticketprijzen en goederentransportprijzen te hoog zijn.
  Dit gaat allemaal ten koste van de bevolking op de eilanden omdat transport van mensen en goederen duur zijn, hierdoor levensmiddelen duurder zijn, en dus de armoede bevorderd wordt.
  Goed bezig kolonel Knops en blonde Adeltroela die bekend is doordat ze terroristische organisaties en veroordeelde terroristen miljoenen toeschuift. We zien wel weer eens duidelijk waar jullie hart ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *