DolfijnFM | Motorrijder opgepakt om feveren

Feveren is populair op Curaçao, Justitie kondigde eerder aan hard op te treden.

Een motorrijder die gisteren weggebruikers lastig viel met z’n feveren, is opgepakt. Nadat omwonenden bij de Toko Polonius in Fuik klaagden bij de politie, trad de politie razendsnel op en wist de man aan te houden.

Zijn motor is in beslag genomen. Feveren is populair op Curaçao, Justitie kondigde eerder aan hard op te treden.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Motorrijder opgepakt om feveren

 1. Joep Meloen

  @ Raak,

  Kun je mij aangeven waar in de wet staat vermeld dat feveren bij Curacao hoort ? Is het onderdeel van de cultuur ? Is het onderdeel van de tradities ? En zo ja, wanneer is dit dan tot onderdeel bestempeld ?
  Feveren is, net zoals al het andere aso gedrag, wat het is………aso gedrag. Het is een statement van: ‘wie maakt mij wat en wie er iets van zegt die timmer ik op de bek’.
  Daar komt het zo ongeveer op neer. Het is 1 van de redenen dat iedereen hier zo’n kort lontje heeft. Discipline en elkaar geen overlast veroorzaken bestaan hier niet en geloof me, de afgelopen decennia is het alleen maar erger geworden. De politie heeft decennialang de boel maar laten verslonzen en ik hoop dat ze het aan gaan pakken.
  Waarom hebben we overigens in hemelsnaam een monument voor wegmisbruikers ? Van alle namen die daar op het monument staan zijn er slechts 1 of 2 door een fout van een ander om het leven gekomen. De rest heeft zichzelf te barsten gereden omdat ze zich niet aan de regels wensten te houden.
  En daar moet ik dan respect voor opbrengen ? Begin eerst eens met geen overlast bezorgen, gaan we daarna wel eens praten over respect.
  En heb je daar geen zin in ?
  Reken er maar op dat er ooit een tijd komt wanneer iemand zo’n idioot opzettelijk van de weg afrijdt. Dan heeft die idioot dat volledig aan zichzelf te danken.

 2. @Raak ,dat is een rake opmerking .Ik hoop wel dat die cynisch bedoeld is.

  Allemaal afpakken die motoren van die debielen feveren doe je niet op de openbare weg .

 3. Belachelijk! Feveren hoort bij Curaçao, zo blijft er niks meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *