DolfijnFM | Mogelijk vandaag al regeerakkoord

Haast wegens bezorgdheid benoemingen die de interim–regering van Pisas er in zijn laatste dagen nog doorheen doordrukt | Curacao Chronicle

PAR, MAN en PIN zullen mogelijk vandaag al een regeringsakkoord overeenkomen. Dat meldt de Èxtra. Eerder al maakten de drie partijen bekend welke kandidaten zij op het oog hebben om een gezicht te geven aan de nieuwe regering.

De drie partijen hebben haast. In een brief aan formateur Etienne Ys zeggen zij zich zorgen te maken over de benoemingen die de interim–regering van Pisas er in zijn laatste dagen nog doordrukt.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Mogelijk vandaag al regeerakkoord

 1. De screening moet ook de gezondheids toestand van politici controleren.
  Het schijnt dat Gilbert Doran MFK op het punt staat om als parlementarier beedigd te worden.Hij heeft de niertransplantatie waarvoor hij moet ondergaan uitgesteld tot na zijn beediging.Mag dat? want dat houdt in dat hij voor langere tijd niet kan werken.

 2. Laat ook elk potentieel lid op een kieslijst zijn cv openbaar stellen!

 3. Men moet een nieuwe wetswijzing invoeren die luid dat alle parlementariërs ook gescreend moet worden. Zo worden mensen met strafblad geweerd uit de parlementsgebouw. Er zijn bewijzen dat deze mensen voor veel onrust zorgen in parlementsgebouw.

  Een rotte appel in de mand maakt het gave ooft/fruit te schand. Een negatieve beïnvloeding van één persoon kan vele anderen op het slechte pad brengen.

 4. Wellicgt gaan ze ook mondkapjes inkopen

 5. Zorg wel dat de Pin niet veel vriendjes kan plaatsen of zuigende geld posten-daar kunnen ze ook wel wat van.

 6. MFK PS en Dos Santos zijn al druk bezig de zgn Menki Rojers, Lucho Rosales en Gio Atalitas en Norbert George te plaatsen bij de overheid met dikke salarisen die daarna nooit zullen werken.

 7. Abraham Mossel

  Er kan niet snel genoeg, een nieuwe regering geformeerd worden, het liefst net zoals Gerrit de Raaf deed in 10-10-10, gewoon niet afwachten op screenings uitkomst gewoon gaan regeren, mocht er alsnog een minister niet door de screening komen, wordt hij gewoon nettjes afgeseveerd naar de achtergrond. Deze loser kunnen niet tegen hun verlies, en zullen er alles aan doen om het nieuwe kabinet /regering met schulden en vertragings proseccen van aan gestelde vazalen & MFK/KdNT trollen.Deze kans moeten PAR. MAN en PIN zo veel mogelijk te zien voorkomen, er rekening mee houdende dat Gerrit en Ampolientje het kabinet Rhuuggnaath I, het liefst binnen één dag, dus donderdag “11-05-2017” al de nek wil omdraaien, omdat Thodé zogenaamd geen geloofsbrieven heeft ontvangen en de vergadering aflast, zonder een nieuwe vergadering uit te schrijven. Het schorremorie is tot alles in staat, MFK/KFO/KdNT denken maar aan één ding het land Curacao tweedeling en haait zaaien, destabiliseren en terorriseren. het zal jullie niet lukken LOSERS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *