DolfijnFM | Marine ondersteunt kustlijnbewaking

Die wil garanderen dat de wateren in en rond het eiland vrij blijven van onder meer illegaal verkeer, drugstransporten en illegale visserijen.

De Marine ondersteunt samen met Caribische militairen van Curaçao de kustwacht bij het bewaken van de grenzen op zee. De inzet van de militairen is op verzoek van Curaçao.

Die wil garanderen dat de wateren in en rond het eiland vrij blijven van onder meer illegaal verkeer, drugstransporten en illegale visserijen.

De hulp is volgens Curaçao nodig om in de strijd tegen corona te zorgen dat mensen niet ongezien kunnen binnenkomen en zo mogelijk iemand kunnen besmetten, als ze zelf ook besmet zijn.

Bron; DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Marine ondersteunt kustlijnbewaking

 1. ……”De inzet van de militairen is op verzoek van Curaçao”……

  De ene keer willen ze je in zakken terugsturen, en de andere keer smeken ze om te komen helpen.

  Als politicus / parlementarier / minister / directeur moet je maar 2 dingen kunnen:
  1. Zeggen dat het allemaal de schuld van een ander is.
  2. Roepen dat je hulp/ geld/ ondersteuning nodig hebt.

  Maar wel een wereld topper salaris opstrijken,

 2. Wellicht kunnen sommigen van ons nog de Bijlmer ramp in Nederland herinneren, toen heeft een politiecommissaris het idee gelanceerd om alle illegale vluchtelingen in de Bijlmer een geldige verblijfsstatus te geven.

  Als ik me niet vergis hebben wij nu iets van 5 politie commissarissen die geen van allen in de schoen van deze politiecommissaris kunnen staan.

  Ik ben benieuwd of de advocaten die vreemdelingenrecht hebben gestudeerd de mogelijkheid hebben onderzocht dat nu vluchtelingen niet uitgezet kunnen worden of ze recht maken op een legale verblijfstatus?

  Het nu uitzetten van vluchtelingen naar Venezuela is simpelweg moorddadig!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *