DolfijnFM | Marine onderschept cocaïne en aapje bij Aruba

Op de boot zaten 34 mannen, zes vrouwen en ook nog twee apen | Extra

Voor de kust van Aruba heeft de Nederlandse marine 445 kilo cocaïne onderschept. Aan boord van de speedboot waarin de drugs lagen, was ook een kleine aap.

Die is overgedragen aan een opvangcentrum voor exotische dieren. Een patrouillevliegtuig van de kustwacht ontdekte de zogeheten go-fast op een bekende smokkelroute. Het Nederlandse marineschip Zr. Ms. Groningen lanceerde daarop twee snelle boten, die de drugsboot wisten te stoppen.

De drie opvarenden werden van boord gehaald omdat de speedboot water begon te maken. Zij zijn met de illegale lading overgedragen aan de Amerikaanse kustwacht. Het is nog niet bekend welke nationaliteit de verdachten hebben.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Marine onderschept cocaïne en aapje bij Aruba

  1. Verkeerde foto…deze foto + beschrijving gaat over een heel ander incident, namelijk de onderschepping van een vluchtelingenboot een dag eerder. Bij de onderschepping van de drugsboot gaat het om een hele andere groep: 3 personen + één aapje. En Eric wat een onzin roep jij, net of deze mensen op dit moment een erectie hebben. Niet alles hoeft geseksualiseerd te worden.

  2. Meestal raken deze vluchtelingen alles kwijt wat ze hebben, over het algemeen hebben ze niet veel en moeten ze mensen smokkelaars nog duizenden guldens voor de overtocht met een schamele bootje betalen.

    Zo op de foto te zien worden ze éénmaal hier aangekomen door de politie ook hun mannelijkheid afgenomen.

    Het moet toch vernederend zijn om de erectie van een andere man tegen je aangedrukt te voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *