28 C
Willemstad
• zaterdag 8 mei 2021 12:26

PBC | Ook VBC roert zich om strenge coronamaatregelen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het draagvlak voor de coronamaatregelen van de Curaçaose regering brokkelt verder af. Na Chata roert ook de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao zich. Die wil af...

PBC | Zes mensen positief, opnieuw laag besmettingsratio

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vandaag testten zes mensen positief op Corona op een totaal van 636 afgenomen PCR-testen. Dat geeft een testratio van net geen 1 procent. Deze...

DH | Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank...

Ingezonden | Curaçao op weg naar een dictatuur?

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Twaalf partijen melden zich voor verkiezingen Aruba

Oranjestad - Met het indienen van de kandidatenlijsten hebben twaalf politieke partijen officieel laten weten mee te willen doen aan de Statenverkiezingen van 25 juni. Vanwege corona...

AntilliaansDagblad | Méér ‘gratis’ graven nodig

Willemstad - Doordat er nu meer overledenen zijn als gevolg van corona en er door de crisis meer mensen zijn die geen geld hebben voor een begrafenis...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaRadio Dolfijn FMDolfijnFM | ‘Mac’ Cijntje op non-actief vanwege playa Knip

DolfijnFM | ‘Mac’ Cijntje op non-actief vanwege playa Knip

Opvallend is dat het ministerie uitvoerig en positief bericht heeft over de ontwikkeling van het project.

Voormalig Statenlid Melvin ‘Mac’ Cijntje is tijdelijk op non-actief gezet door zijn minister, Zita Jesus-Leito van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning.

Reden is zijn rol als ambtenaar bij de bouw van een invalidetoegang op playa Knip. Die zou illegaal zijn en zonder bouwvergunning neergezet. Opvallend is dat het ministerie uitvoerig en positief bericht heeft over de ontwikkeling van het project.

Bezorgde burgers zijn een petitie gestart om de bouw stil te leggen. En met succes blijkt nu, 4000 handtekening zijn er inmiddels gezet.

Bron: DolfijnFM

9 reacties

 1. Wat een waardeloze minister, de directeur van DOW zegt niet te weten wat de werknemers mee bezig zijn en hij kan zomaar blijven zitten. Er is geen CHE of OHO die deze vorm van wanbeleid kan stoppen en vandaar dat alles het goede wat OHO belooft op los zand is gebaseerd.

 2. Wat een gemis aan goede onderzoeksjournalisten op Curaçao.
  Zita probeert hier meerdere problemen in 1 handeling te verrichten.
  Eerst Mac Cijntje:
  1. Heeft meegedaan aan de val van het vorige kabinet waardoor Zita vergelding wilt.
  2. Mac is een van de personen die samen met de UNA studenten een veel goedkoper (2 milj) alternatief bedacht voor de Mangrove bossen bij Correndom hotel, tegenover CMC, waardoor originele plan van Zita voor 20 miljoen niet doorging. Studenten werden destijds geschorst op aangeven van Zita.

  En dan Familie en vrienden:
  1. Wie is de uitvoerder van het project?
  2. Wie krijgt de poen voor het bouwen?
  en nu komt het….
  3. Wie krijgt geld om het weer af te breken?
  4. Wie krijgt weer geld om de aangepaste ontwerp weer te bouwen.

  Duidelijk genoeg nu dat liegbeest Zita in veel shit verwikkeld zit.

  Snap ook niet dat Steven zich uitleent om samen met haar in een pers conferentie iedereen nogmaals voor te liegen. Ga je schamen PAR en MAN.

 3. RE Opvallend is dat het ministerie uitvoerig en positief bericht heeft over de ontwikkeling van het project.
  Ik heb de indruk dat ze bij dat ministerie volledig de weg kwijt zijn. Maar je kunt Zita a second chance geven. Volgens Walroud komt deze minister immers HEEL HOOG op de lijst van de PAR te staan. En daar de PAR op zijn minst negen zetels in de wacht hoopt te slepen zal er ook bij Boca Tabla en de Shut zo’n toegang komen. Voor toeristen die liever met haaien, dan met met dolfijnen zwemmen..

 4. Dit lelijke ding houdt ‘t niet lang uit, hout en beton op die plaats en half in ‘t water zal binnen de kortste keren verrot zijn, gaan ze met rolstoel en al de zee in. Maar ok, cijntje zal er wel goed mee geweest zijn.

 5. Vreemd dat mannen die volledig gefaald hebben in de opvoeding en hun zonen tot drugsdealers hebben opgeleid de politiek ingaan waarin ze denken wel een eiland te kunnen besturen.

  Voorbeelden?

  De zonen van Gerrit Schotte, Amerigo Thode en Melvin Cijntje zijn allemaal veroordeeld voor drugshandel,

 6. En het hoofd van het betreffende Ministerie, de Minister? Die wist van niets, houdt zich van “den domme”? Managen en overzien van je processen is een kunst!

  Een kunst die deze Minister overduidelijk niet beheerst..

  Maar ja, vriendjes en familie boven kennis en kunde!

 7. Het gaat weer lekker op nos dushi korsou .
  Iedereen lijkt te doen waar hij of zij er zin in heeft
  Mag wat kosten , en als ik dat zie die gevaarte moet je geen hoogtevrees hebben
  Pero ja nos mes por .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties