28 C
Willemstad
• maandag 25 oktober 2021 00:57

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | LA Dodgers komen met film over Kenley Jansen

De Los Angeles Dodgers hebben de eerste aflevering van de ‘Dodgers Hometown Series’ uitgebracht, gebaseerd op de bekende Curaçaose honkballer Kenley Jansen.

Het mediateam van de club maakte volgens het Antilliaans Dagblad in de winter een reis naar Curaçao om een kijkje te nemen op het eiland waar Jansen opgroeide.

In de aflevering neemt de honkballer zijn fans mee naar zijn meest geliefde stranden en vertelt hij onder andere over zijn jeugd en opvoeding in zijn ouderlijke huis. De aflevering is te bekijken op de YouTube-pagina van LA Dodgers.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

12 reacties

 1. Thanks Marlon : Mi ta korda Antonio Keller, sigun mi, di Brievengat Wild Cats, hermanos Jacoba di Sta. Maria Pirates, Lipo Elhage di Sta. Rosa Indians … Nostalgia a dal aki tambe !

  Anto wak awendia, e generacion nobo di baseball : best in the world, anto esei no ta opinion esei ta hecho.

  Bunita ku historia no ta bai perdi.

 2. Yeah, dushi tempo.
  Rafael RafinJosefa.
  Bon tempo. Zal nooit meer terug komen.
  Zorgeloze jeugd.
  En ken vele van die namen nog:
  Bencho Emperator, Jombi Melan, Keller, Kely (R.I.P), Lipo Elhage, hermanos Jacoba, hermanos Poulina van Kwartier, Bloki Brunken, etc.

  Nostalgia a dal mi aki.

 3. Long lost in time … maar het waren mooie tijden toen Rafi Josefa van de Royal Scorpions, back in de seventies, in AA baseball stepped up to the plate and the whole stadium erupted into the chant : “Rafi dale, Rafi dale, Rafi dale !”
  Knowing full well that Curaçao’s premier slugger would hit it out of the park even in the most critical moments.

  Rafi Josefa is truly legend, dedicated and master of his art. He inspired so many to strive for perfection in the sport of baseball locally.

  Die talent heeft geleid tot een nieuwe generatie die op top niveau presteerd. Andruw Jones bijvoorbeeld die als 19 jarige voor de Atlanta Braves dit presteerd in game one of the World Series :

  https://www.youtube.com/watch?v=n0URGd2TN8c

 4. Mooie reportage.
  Ik snap weinig van baseball, maar er is hier veel talent, goed dat de oudere major league generatie zich inspant voor de jeugd.

 5. Ik geloof en ik ben er stellig van overtuigd dat er nog vele onder de vele Curacaose kinderen/jongeren talenten en bekwaamheden huizen die voor altijd verborgen blijven door de armoede, en Kenley en andere jiunan di Corsow hebben het ook laten zien in de MLB’s en andere veel belovende goed betaalde top sporten in het buitenland. De regering doet totaal niets voor de jeugd op Curacao, dus niemand weet en kent hun(jeugd) gedachten, verwachtingen, angsten, plannen, gewoonten, of bekwaamheden. Maar talenten hebben ze zeker. Het eiland verliest zodoende spieren die verschrompelen en gooit vooral een potentiële hoeveelheid reserve aan intelligentie, creativiteit en energie weg, prachtige eigenschappen die Curacaose jongeren bezitten. Ta nos so por jack.

 6. Volgend jaar zal de volgende editie van the world classic baseball plaats moeten vinden. Maar ik heb mijn twijfels.
  Jammer dat MLB dit jaar niets zal worden.

 7. Deze Amerigo Thodeiaans lelijke vent heeft een eerste klas fotomo-del aan de haak geslagen.

  Dat moet me een golddigger van het ergste soort zijn.

  Daar kan zelfs Stella van Rijn nog een lesje van leren.

 8. Het is mooi om te zien hoe, desondanks hij de all-time best reliever is van the Los Angeles Dodgers, hij humble blijft en geen ego tripper wordt.

  Ter vergelijking historisch voor the Dodgers :

  Saves ERA
  Kenley Jansen 301 2.35
  Eric Gagne 161 3.27
  Jeff Shaw 129 3.37
  Todd Worrell 127 3.93
  Jim Brewer 126 2.62

  Ik herinner mij nog fondly toen senior leaugue baseball en little league baseball in muizenberg werd gespeeld en Hensley Meulens de enigste was in de senior leaugue die keer op keer de bal uit de park sloeg.

  En in Gary Indiana toen voor het eerst Curaçao op internationaal niveau senior league Cuaracao voor het eerst het ver had bereikt … tweede plaats internationaal maar het was een begin.

  Daarna door de jaren heen is Curaçao the best in baseball in de wereld geworden, niet zomaar wat. Het eiland heeft volop talent, volop kunde, volop kennis.

  P.S. Westpunt heerlijke beach !

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

FD | Agressieve lobby belastingadviseurs begint gênante vertoning te worden

Opinie Jan van de Streek | Financieel Dagblad Demissionair staatssecretaris Hans Vijlbrief legt de wetscommentaren van fiscaal adviseurs over het Belastingplan 2022 naast zich neer. In hun vragen...

Volkskrant | Machtigste drugsbaas van Colombia opgepakt na jarenlange klopjacht

De politie en het leger van Colombia hebben zaterdag tijdens een gezamenlijke operatie de leider van de beruchte drugsbende Clan del Golfo opgepakt. Het land had een...

PBC | Opnieuw coronadode in het CMC

Persbureau Curacao Op Curaçao is opnieuw een dodelijk slachtoffer gevallen als gevolg van Covid. Die viel in het CMC. In totaal zijn nu 173 mensen overleden door het...

PBC | SDKK: geen enkele gevangen heeft vier vingers verloren

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- De SDKK is niet blij met het nieuws dat een gevangene vier vingers is verloren door slechte medische zorg vanwege een worminfectie. Dat nieuws gaat...

PBC | CBCS: Economische opleving geen garantie voor duurzaam economisch herstel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Dit jaar stijgt het bedrag dat Curaçaoënaars met elkaar verdienen nauwelijks, maar volgende jaar komt het bruto nationaal product in de buurt van 6,2...

Column Youp | Kliniekclowns

Dus een cliniclown verdient meer dan een hoogopgeleide IC-verpleegkundige. Toen ik dit op de radio hoorde heb ik mijn auto een kwartiertje op de vluchtstrook geparkeerd. Met...
- Advertentie -