DolfijnFM | Koning praat met zorgverleners Bonaire

Morgen spreekt de koning met zorgverleners op Sint Eustatius en Saba | Rotapol

Koning Willem Alexander heeft vandaag online gesproken met vertegenwoordigers van organisaties op Bonaire die bezig zijn met de coronapandemie.

Eerder had de Koning al videogesprekken met vertegenwoordigers van de medische sector en de sectoren onderwijs en economie op Aruba, Sint Maarten en Curaçao.

Door middel van telefoon- en online gesprekken en waar mogelijk werkbezoeken, informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van betrokkenen.

Morgen spreekt de koning met zorgverleners op Sint Eustatius en Saba.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Koning praat met zorgverleners Bonaire

 1. Joseph Ignace Guillotin

  Zodra een eiland code oranje krijgt moeten ze allen die zo heten oom daar naartoe brengen. Ruimt in Nederland lekker op.

 2. Ik vind het altijd van die niet-gemeende nep-bezorgdheid. Moet dan altijd denken aan de tijd dat hij en zijn broertjes als kinderen in de gouden koets zaten, zwaaiend met één hand boven de onderkant van het raampje uit, terwijl de andere hand een middelvinger opstak naar het Volk.
  Of zoals ze onderling misschien wel zeggen: lastig al die plebs die onze dagindeling verzieken, maar ja, ze betalen wel redelijk.

 3. Zorgverleners die allemaal een dikke bonus hebben gehad terwijl er maar 3 patiënten extra verzorgd dienden te worden en een groot deel van de zorgverleners thuis zat te Netflixen.

  En dan komt de koning ook nog eens bezorgd doen.

 4. Jawohl, wir haben es auch schwer. Die Ferien nach Griechenland sind auch schon zerstört. Und wir wollen nach Argentinien, ist schwer notsächlich, für die Familie. Auch das Grab besuchen von Adolf, ahum oh nein, mein Schwiegervater. War ein bischen verkehrt. Aber das waren mein Vater und Großvater auch, und die Frau meinem Brüder auch, und, und, und auch.
  Wir sind schon geimpft, natürlich. Einer mus ja der Ersten sein. Außerdem sind wir Very Important Persons.
  O, Ja, warum sprechen wir mit einander ? Und wer sind Sie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *