DolfijnFM | Klesch wil geld zien, RdK ook

Met brief

Toen alles nog pais en vree was | Antilliaans Dagblad

Klesch bereidt zich voor op een claim tegen RdK. Dat meldt de Èxtra. De Duitse multinational zou dit jaar de raffinaderij overnemen, maar trok zich terug, onder andere vanwege Corona.

Hoe hoog de claim is, is niet bekend.

Omgekeerd gaat ook RdK een claim indienen bij de Klesch-groep vanwege de kosten die zijn gemaakt om Klesch binnen te halen. Premier Rhuggenaath hoopt dat beide partijen de zaak in der minne kunnen schikken.

Bron: DolfijnFM

Naschrift KKC

Klik hier voor de brief

13 Reacties op “DolfijnFM | Klesch wil geld zien, RdK ook

 1. Tico Martin

  @ Knoek-Koe, het volk mag niet weten wat er afgesproken is, omdat die sukkels aan de onderhandeling tafel hun eigen notulen niet kunnen ontcijferen. Terwijl Klesh zeer sluw en geslepen te werk ging, kwamen deze circus artiesten niet verder dan “hihi, haha” en interresant knikken en af en toe een duur woordje, waar ze de context niet van weten, in te brengen. Klesh heeft zich rotgelachen om deze clowns in eigen circus. En helaas zullen de declaraties inderdaad aan de zeer hoge kant zijn, want dat kan men wel hier op dit eiland. Klesh heeft nu precies wat men wilde. Een groot stuk terrein, een hoop oud ijzer en dat alles gratisch ende voor niksch. Reken maar dat hun beslag gaan leggen. En het zal geen enkel gevolg hebben voor de poppenkast marionetten die schuldig zijn aan dit debacle. Langzaam gaat men inzien dat het minst kwade zou zijn geweest als de Maffia zijn intrede op Curacao had gedaan. De zogenaamde redders bleken tien keer erger. Benieuwd hoeveel mensen volgend jaar weer ijverig op PAR/PIN?MAN stemmen

 2. ….. “Interresant knikken maar ondertussen totaal geen idee hebben van waar het over gaat”….

  @Tico Martina, mocht het volk daarom misschien niet weten wat er afgesproken was?

  Blijkbaar waren deze onderhandellingstafelheren en dame daarom niet zo “transparant en “

 3. ……”En nee die sukkels die door vriendjes op een positie zijn gekomen is geen zware delegatie”…..

  @Tico Martina, de declaraties die ingediend zijn door de “onderhandelaren” zijn wél van het kaliber ” zware jongens”

 4. …..”Zie die sukkels op de foto zitten. Interresant knikken maar ondertussen totaal geen idee hebben van waar het over gaat”……

  @Tico Martina, wacht tot je ziet wat voor bedragen (consultants fees) in rekening zijn gebracht.

  Dan schrik je je helemaal een hoedje

 5. …..”Zie die sukkels op de foto zitten. Interresant knikken maar ondertussen totaal geen idee hebben van waar het over gaat”……

  @Tico Martina, wacht tot je ziet wat voor bedragen (consultants fees) in rekening zijn gebracht.

  Dan schrik je je helemaal een hoedje

 6. Klesch is een vulture capitalist. Opgeleid door Jezuïeten ziet ‘Scary Gary’ Klesch de raffinaderij als object om winst te maken door sloop, krimp van personeel en verkoop van onderdelen. De man is meedogenloos en knijpt alles uit. De DAF- fabriek is een voorbeeld. Kwestie van ‘eerst onderzoek doen’. Nu moeten we op de blaren zitten en aan de gevolgen daarvan meebetalen. Mijn hemel, wat een volstrekte chaos is deze deal geweest. Advies: koop het probleem af. We zijn toch technisch failliet.

 7. Hahagaagaaahaaa!! Lachen man! Gaat CHE ook deze rekening betalen? Nou ja jullie kinderen hebben een hoop kapot gemaakt de afgelopen tijd op curacao. Dus ja, mama en papa zullen wel voor de schade moeten gaan betalen he?!

 8. Tico Martina

  Basiskennis onderhandeling. Altijd exit clause inbouwen in je contract (Force Majeure) en tot moment van overeenkomst geen toezeggingen doen waar je aan vastgepind wordt. Zie die sukkels op de foto zitten. Interresant knikken maar ondertussen totaal geen idee hebben van waar het over gaat. Mucha manda Billenaath is bijkans nog incompetenter dan kleuterjuf Maria. Hoe krijg je het voor elkaar om te zeggen “we hopen dat het in de minne wordt geschikt”. Nee Billetje, Klesh gaat beslag leggen op de roestbak. Het terrein maken hun schoon en ze gaan het exploiteren. Dat Billetje gaat er gebeuren. En allemaal omdat jij en je mede kornuiten nog te stom zijn om te snappen dat je nooit een onderhandeling ingaat op dat niveau zonder een zware delegatie. En nee die sukkels die door vriendjes op een positie zijn gekomen is geen zware delegatie

 9. Oefff, dit gaat een heel vervelend staartje krijgen. Je kan niet zeggen dat er geen ‘red flags’ waren v.w.b. het gedrag van Klesch. Zoals Gerrit al opmerkt is een formele beëindiging van de relatie met Klesch van belang alvorens men volgende stappen onderneemt. COVID wordt als reden opgevoerd, maar of een rechter dat ook zo ziet moet nog maar worden afgewacht. Nu het spannend wordt moet de samenleving opdraaien voor het mismanagement…. Interessante club overigens die RvC.

 10. Dezoveelst consultant die miljoenen declareert voor management diensten !

  Management diensten die op de een of andere schrandere manier altijd tot meer consultants kosten leiden.
  En nooit verbeteringen teweeg brengen..

  Kijk naar figuren als Ys, Gilbert Martina, Suzy, Glenn Camelia, Ashley Isidora ( achter tralies) , Henry Jordain, (terugbetalen), en vele anderen.
  Nu ook deze dame…het plunderen gebeurt geeoon waarcje bij staat…

 11. Wie zaten er volgens de PR foto met Klesh ook alweer te pronken aan de onderhandelings tafel?

  Eugene Rhuggenaath
  Djonki de la Nooy
  Jessica Lucasius
  Gilbert ” zit er weer bij” Martina

  Praatjes vullen overduidelijk geen gastjes.

  Toch makkelijk, inderhandelen, veel beloven, en alshet niet lukt, het zoveelste verlies over de bevolking uitspreiden?

  En deze mensen willen dat ik belasting betasl?
  Voor hun misbaksels…

  Ik geloof dat we wel hoogoogeleide mensen hebben, maar ze krijgen het niet voor elkaar onderling.
  Hoog éénoog is over het paard getilde koning gehalte.

  Spreid het verlies maar uit over de onderhandelaars die zo pontificaal op de foto stonden..

 12. Als ons “excellente” onderhandelingsteam geen batterij deskundige juristen heeft ingeschakeld om een ontbindingsakte op te stellen en die door partijen is ondertekend vrees ik het ergste.
  Een aanwijzing dat het amateurisme zich heeft voortgezet is het feit dat het mannetje van de extreme salarisverhoging in crisis tijd buiten beeld wil blijven.
  Dit wordt ongetwijfeld een claim waarbij het debacle Insel Air, Giro etc in het niets valt.
  Reserveer in ieder geval maar de nodige miljoenen aan advocatenkosten.

 13. “Premier Rhuggenaath hoopt dat beide partijen de zaak in der minne kunnen schikken.”

  Eugene hoopt i.p.v. met concrete oplossingen op tafel te komen, zoals ook zijn compère Martina hoopt duizenden koeien in een space program te plaatsen.

  Eugene & Friends zitten schaakmat want er is een deal van $1.00 dollar gesloten met Klesch en de groep gaat nu full jugular zonder maar 1 vinger op te steken. Zij weten hun munt te slaan tegen deze clowns.

  Echt hoogtijd voor een toeziend orgaan op deze pathetic toko van Gobierno & Sons B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *