30 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties

DolfijnFM | Kinderen worden toch uitgezet

De 8-jarige Devid en zijn 6-jarig zusje Natasha worden met hun moeder vandaag uitgezet als het aan Quincy Girigorie ligt

De kinderen van Natalia krijgen geen hulp van de minister van Justitie zodat ze toch op Curaçao kunnen blijven.

De 8-jarige Devid en zijn 6-jarig zusje Natasha worden met hun moeder vandaag uitgezet als het aan Quincy Girigorie ligt. Deze heeft de beleidsvrijheid om in te grijpen, maar wil geen precedent scheppen.

Er is wel een kort geding, maar daar wil de minister niet op wachten.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

10 reacties

 1. @ Nombre in Nederland worden er ook regelmatig kinderen met of zondser moeder het land uit geknikkerd, ondanks dat ze er al meer dan 8 jaren zijn en zelfs op de MAVO zitten, als ze niet de status asiel zoeker hebben en het land waar zij vandaan komen niet meer gevaarlijk voor hun is, moeten ze gewoon terug, net zoals de regering de homo’s uit Cuba gaan terug sturen, en zonder visum het land niet meer in komen. iedereen kan wel zeggen ik ben Homo en wordt bedreigt .

 2. Binnenkort is het 5 mei dus ik dacht een goed moment om weer het dagboek van Anne Frank te lezen en verrek Anne Frank had veel gelijk met deze kinderen. Anne Frank moest zich ook schuil houden en kon niet naar school uit angst opgepakt en gedeporteerd te worden.

  Het enige verschil met toen is dat indertijd de kampbeul iemand met achternaam Schulz was en nu met achternaam Girigorie.

 3. @Eric, je kunt grote rijke landen niet vergelijken met een arm eilandje van amper 444 km² waar zo´n 150.00 mensen op wonen. Als een schaap over de dam is, volgen er meer. In Venezuela wonen meer dan 30 miljoen mensen.

 4. Kinderen horen toch bij hun moeder te zijn?

  Maar het spel is. Net zo lang tijdrekken dat de kinderen ingeburgert zijn en dan kom je met is niet human om ze uit te zetten en oh ze moeten bij de moeder blijven dus die mag dan ook blijven

 5. Eric Lapas, als je zo sociaal bent vang jij ze dan op.

  Het is makkelijk om sociaal te zijn uit andermans portemonnee.

  Is het fair om de moeder te belonen voor haar illegaal verblijf ten opzichte van alle Venezuelanen die de wet respecteren en daarom niet naar Curacao gekomen zijn?

 6. Als ik dit allemaal lees had ik graag mijn hoop op onze kinderen willen vestigen maar wetende hoe hun ouders zijn, kan je daar niets van hopen.

  Overal in de wereld als medescholieren met uitzetting worden gedreigd, komen hun school kameraden in opstand.

  Toen Trump dreigde om de dreamers uit te zetten kwamen kinderen van autochtone Amerikanen in opstand. Hier hoort je onze kinderen niet, blijkbaar denken ze, ik ben het niet of ze worden niet geleerd om zelfstandig te denken.

  Ik dacht dat wij een jeugd parlement hadden maar ja blijkbaar zitten daar ook van die meelopers in die nu al de kunst van het kontlikken aan het leren zijn.

 7. Prima aktie van de minister.

  Het is een persoonlijk drama, maar regels zijn regels en de moeder wist dat wat ze deed illegaal was.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...