DolfijnFM | Ishahier Monte van Vishon naar MFK

Bij de MFK is dat overigens ook het geval, daar staat de Tumbazanger nu op de laatste plek, nummer 29. Gilmar ‘Pik’ Pisas is de lijsttrekker van de MFK.

Ishahier Monte was gisteren de grote verrassing bij de presentatie van de MFK kandidatenlijst.

Zondag werd duidelijk dat hij had gebroken met de nieuwe partij Vishon omdat hij op een onverkiesbare plaats was gezet.

Bij de MFK is dat overigens ook het geval, daar staat de Tumbazanger nu op de laatste plek, nummer 29. Gilmar ‘Pik’ Pisas is de lijsttrekker van de MFK.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Ishahier Monte van Vishon naar MFK

 1. Ja kop van jut c cooper wil lever vandaag dan morgen niks meer met Nederland te maken hebben, hij is binnen, ‘t is ‘n kei in frauderen. Kan je zien hoeveel hij om z’n kiezers geeft , maakt hem niks uit dat deze mensen toch nog in leven worden gehouden door de Ned belasting betalers en hijzelf is ook maar wat blij met die giften. Bandiet van de bovenste plank. En kijk naar z ‘n vet lijf, die komt niks tekort.

 2. Abraham Mossel

  Het word dit jaar voor MFK een ramp jaar, ze behalen nog geen 2 zetels omdat er geen geld schieters voor hun zijn en die had Gerrit de Raaf wel, maar ja dat was ook een ratel slang en rioolrat tegelijk, en wat te denken van Robby Dos Santos die zet geen een pik meer in een partij, hij kijkt wel uit er hangt hem nog een tijdje gevang boven zijn hooft als het zwaard van Damascus

 3. Ik begrijp er niets meer van en zal uitleggen waarom.
  Partij Vishon heeft vanaf het begin bekend gemaakt, om te allen tijde een goede samenwerking cq verhouding met Nederland te zullen aanvaarden.
  Ishahier Monte was/is hiervan wel degelijk op de hoogte. Dus dat hij zich nu assosieert met een partij (lees Charles Cooper) die liever gisteren dan vandaag niets meer met Nedrland te maken wil hebben valt niet te rijmen.

 4. Wat heb je aan partijprogramma’s als ze het toch niet uitvoeren?

 5. Pisas moet de kar trekken bij MFK .
  Zo te zien hebben ze vierkante wielen zitten onder de kar .
  Moeilijk , lastig , moeilijk .
  Benieuwd naar de partij programma van nos bon yunan di korsou .

 6. Corrupt en corrupter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *