DolfijnFM | Inspectie vernietigt ruim 5000 dozen bier

Inspectie vernietigt ruim 5000 dozen bier

De inspectiedienst van het ministerie van Economische Zaken heeft gisteren een grote partij Heineken en Zulia bier vernietigd.

Het bier was afkomstig van groothandel Distribier op industrieterrein Brievengat. Die had groot ingekocht voor karnaval, maar niet alles op tijd weten te verkopen. Ruim 5000 dozen bier verdwenen in de grond van de landfill op Malpais.

Ook 8 paletten met San Pelligrino sparkling water gingen mee. Alles onder politiebegeleiding zodat de drank niet weer terugkomt in de schappen van de winkel of de snèk.

Bron: DolfijnFM

10 Reacties op “DolfijnFM | Inspectie vernietigt ruim 5000 dozen bier

 1. als de potentiële kopers weten dat alle “over de datum” artikelen later standaard voor een appel en een ei worden verkocht, wacht iedereen met de aanschaf totdat dat moment is gekomen. Winkels failliet, toeleveranciers failliet. ( en het monster van deflatie duikt op).

 2. Dick je vergeet hier wat. Deze producten zijn al gekocht! Nu verdiend de verkoper er helemaal niets meer aan terwijl jij zelf aangeeft dat hij wel zijn personeel moet betalen etc etc. Banen zullen dus verloren gaan bij de mensen die voor deze bedrijven werken!

 3. Sinds wanneer betaald de overheid iets? Betaald men voor de Isla en niet naleven van wetten. Illegale bebouwingen

 4. Abraham Mossel

  IK denk toch dat de vazalen en TROLLEN van Gerrit de Raaf een tikkie stappie terug moeten gaan zetten, krijg toch de indruk dat er nu wel in eenkeer heel veel rottigheid naar boven komt, of heeft Gerrit dit bewaard om als nog de boel te blijven destabiliseren en terorriseren, mij benieuwen welk caudootje hij straks weer uit zijn zwartepiettenzak haald om deze nieuwe regering te blijven dwarsbomen. Als hij deze maand in zijn hogerberoepzaak BABEL als nog 3 jaar en 5 jaar ontzegging of meer straf krijgt word hij gek, en zal hij met alles wat hij in macheten heeft gebruiken om de boel te laten escaleren op deze klip.

 5. Als al het voedsel dat “over de datum” is , goedkoop wordt weg gegeven dan stort een belangrijk deel van de economie in.
  als je 5000 dozen @ 6 flessen per doos voor 1gulden vekoopt verkoop je 30.000 flesjes niet meer met de gebruikelijke winstmarges. En die winstmarge heb je nodig om je personeel te betalen, de huur, de leveranciers en nieuwe investeringen in je bedrijf. Zoals Clinton zei : it’s the economy stupid.
  ( en er wordt gigantisch veel voedsel onverkocht weggegooid. Vaak zelfs voordat het in de winkel is geweest).

 6. This is such a waste… You could’ve would this perfectly drinkable beer at discount and donated the money to a good cause. You could have recycled the glass. But no, you shows us you are no better than the supermarkets selling us spoiled meat, which is indeed harmful, you are just politically motivated morons.

 7. Al dat glas in het grond.
  Al is het een landfill. Maar dan nog.
  Men had het op een ander manier moeten vernietigen.

  Ik heb begrepen dat akcohol niet zo snel derft.
  Hoe ouder hoe beter.
  Mientras mas viejo mas fuerte.

 8. Postman441

  Ik vraag me af of de bierflessen ook vernietigd is Als dat het geval is, is het milieuvervuiling. Het glas kan altijd gerecycled worden.

 9. Je hebt gelijk miep zelfs op normale prijs verkopen maar de verkoper “neemt wél de verantwoording voor het product van de fabrikant over”

  http://www.nu.nl/economie/471902/supermarkt-mag-verlopen-producten-verkopen.html

  Zo zie je maar weer MEO speelt politiek, ik vraag me af. Wie draait op voor eventuele schadevergoeding als MEO miljoenen moet terugbetalen?

 10. zonde van al dat nog perfect drinkbare bier – men is een beetje overboord aan het gaan met die onzin van overdatum-en houdbaar tot etc -het is nog perfect drinkbaar en zoals de schreeuwende domme massa beweerd ga je hier echt niet doodvan -hadden ze het voor een piek per stuk verkocht voor een goed doel stonden ze allemaal te zuipen -hypocriet zootje schreeuwers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *