DolfijnFM | Hotelsector klaar voor buitenlandse gasten

Papagayo Hotel, Chogogo, Kontiki en Baoase waren gisteren aan de beurt.

De hotelsector maakt zich op voor het weer ontvangen van toeristen. Samen met CTB, Tourism Management Curaçao en het crisisteam worden hotels geïnspecteerd of ze voldoen aan veiligheidseisen tegen verspreiding van corona.

Papagayo Hotel, Chogogo, Kontiki en Baoase waren gisteren aan de beurt. Volgens de sector is Curaçao klaar om weer buitenlandse gasten te ontvangen.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Hotelsector klaar voor buitenlandse gasten

 1. Ambulant

  Ad voorpagina.. Rutte…
  Vakantie in buitenland kan als ze daar gelijk of minder risico hebben..
  Nou.. Dat is zo. ‘n beetje op de hele wereld alleen hier.
  En waar zou Rutte die mensen nu heen willen sturen om z. ‘n leningen terug betaald te kunnen krijgen……
  Dus als Curaçao net als Aruba er nu effe vaart achter zet wordt ‘t een top seizoen… Want al die miljoenen bejaarden willen dol graag vitamine d tanken op een zero risc eilandje.

 2. @Rudy: goede suggestie van u!
  De hotelsector maakt zich dan wel op voor het weer ontvangen van toeristen, maar “in lockdown gaan” voor 2 weken voorafgaand aan het verblijf in een geboekt hotel, is niet de vakantie die toeristen voor ogen hebben. Niemand wil corona oplopen en de toerist al zeker niet. Hotelsector, doe onderzoek onder welke omstandigheden en met welke eigen verantwoordelijkheden de toerist wel een vakantie wil boeken. Ik kom elkaar jaar 4 weken mijn vakantie vieren en mijn geld spenderen en vooral spenderen aan lokale ondernemingen. Het onderzoek geeft beeld hoe de hotelsector en particuliere vakantiehuisjes hun onderneming weer kunnen starten. Corona zal nooit weggaan, leer ermee om te gaan op een verstandige manier….https://antilliaansdagblad.com/nieuws-menu/21594-hotels-1-juli-open-zonder-restricties

 3. Misschien een hele gekke vraag hoor, maar zijn onze gasten/toeristen hierover geraadpleegd? Wil je als gast / toerist onder deze omstandigheden hier wel naartoe komen? Gebruik de e.mailadressen van de visa kaartjes en bel Linkels voor het maken van een enquête.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *