DolfijnFM | Hiddink aan de slag als bondscoach

De succesvolle trainer staat naar verwachting vandaag al voor de spelersgroep die op trainingskamp is.

Guus Hiddink kan aan de slag als bondscoach voor het Curaçaose elftal. De weg is vrij nadat voormalig bondscoach Remko Bicentini en de Curaçaose voetbalbond het in de rechtbank eens werden over een afkoopsom.

Details daarover zijn niet bekend gemaakt. De komst van Hiddink is volgens FFK nodig om het WK in Qatar in 2022 te halen.

De succesvolle trainer staat naar verwachting vandaag al voor de spelersgroep die op trainingskamp is.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Hiddink aan de slag als bondscoach

 1. Guus Hiddink was een uitstekend trainer die overal successen behaalde, maar hij is nu volledig uitgeblust, traag als Menki Rojer en heeft het reactie en -denkvermogen van een MFK statenlid.

  Daardoor volledig gefaald in zijn laatste baan als bondscoach van Nederland, werkelijk alles ging aan Guus Hiddink voorbij maar hij zag het niet eens.

  Dit soort mensen moeten in bescherming genomen worden door hun omgeving die hen vertellen dat het over en uit is, maar meestal zijn het ass kissers als Stella van Rijn die hen zeggen dat ze God zijn waardoor ze doorgaan tot hun 90-e.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  @ Brian Sul:
  De laatste keer dat ik keek, had Albanie een populatie van maar liefst 2.846.000 inwoners.
  Dat is bij benadering een poule waaruit ze kunnen selecteren die 19 keer zo groot is als de onze..
  Ik betwijfel dat jij zult kunnen bevatten dat het moeilijk zal zijn, maar dat wij het, ondanks de zwartgalligheid van Brian Sul, toch gaan proberen.
  Daaaag Brian.

 3. Beflapas, wees blij dat een 74 jarige Nederlander nog wil werken, terwijl hij miljoenen op de bank heeft staan.

  Zie het een 54 jarige Curacaoenaar nog niet doen.

 4. Hiddink haalde het EK niet eens met Oranje terwijl landen als Albanie wel op dat EK speelde.. En nu moet hij moet semi amateurs het WK halen? Wat een grap

 5. Drechi pa bosnan Tur

  Welkom Guus!
  Je weet inmiddels wel hoe het bestuur je binnenkort gaat behandelen als ze bijvoorbeeld Louis van Gaal hierheen kunnen halen. Pas op je kippen…..

 6. Het blijft walgelijk, een 74 jarige trainer die multimiljonair is, die een jongere trainer geenn carrière gunt. Iets anders kan ik niet van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *