DolfijnFM | Giselle McWilliam treedt woensdag af

Untouchable | Extra

Giselle McWilliam treedt woensdag af. De minister van Economische Ontwikkeling is dan bij haar laatste ministerraadvergadering.

De dag ervoor, dinsdag, geeft ze een persconferentie. Daarbij kondigt zij ook aan weer terug te keren naar het parlement. McWilliam wordt weer opgevolgd door haar voorganger, die tijdelijk een stap opzij zette vanwege een strafrechtelijke onderzoek naar een integriteitskwestie.

Nu blijkt dat hij niet vervolgd wordt, was de weg weer vrij om terug te keren als minister.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Giselle McWilliam treedt woensdag af

 1. Ik denk niet dat zijgemist zal worden. De burger heeft natuurlijk niets aan een window dressing figuur als McW., zonder enige volume.

 2. Curacao revisited

  @marian: en wat een succes story is Aqualectra gebleken. Overige succes van minister Martina:
  * 1000 koeien
  * Reddingsactie Insel air
  * economische krimp
  * heel veel mou en heel weinig concrete resultaten

 3. Marian, SW supergoed dansleraar en beter cv dan de mfk-ers kdnt-ers ps-ers.

 4. Het zal wel met handje klap gegaan zijn. dus ik ben benieuwd naar wat mcWilliam er voor terug krijgt. Ze had ambities voor een belangrijke buitenlandse post. Dus van het eiland af, met goed salaris en de mogelijkheid om in het nieuws te blijven. Op kosten van het gepeupel. Of ze dat ook gekregen heeft van (de zoon van) haar Don?

 5. Nou, Gisele heeft haar snoepreisjes naar de USA en Europa kunnen maken, nu een man met echte inhoud terug (ex directeur bij Aqualectra en Fatum, toch een wat zwaarder CV dan dj Doran of dansleraar Walroud).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *