30 C
Willemstad
• dinsdag 26 oktober 2021 10:52

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Gaat niet goed met economische ontwikkeling

Sinds 2010 is er geen economische groei, dalende koopkracht, oplopende werkloosheid en zijn er overheidsfinanciën die verslechteren, aldus het rapport.

Het gaat niet goed met de economische ontwikkeling in het Caribisch gedeelte van het Koninkrijk. Dat blijkt uit het rapport ‘Kerncijfers Caribisch Onderzoek.

Economische, financiële en sociale ontwikkelingen 2010-2017’ van SEO Economisch Onderzoek.

Voor sommige eilanden wordt in het rapport gezegd dat er in vergelijking met 2010 sprake is van sociaal-economische achteruitgang.

- Advertentie -

Sinds 2010 is er geen economische groei, dalende koopkracht, oplopende werkloosheid en zijn er overheidsfinanciën die verslechteren, aldus het rapport.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

  1. Ja, al die praatjes(makers) vullen niet de financiële gaatjes, uh, GATEN! Met een leger van bijna enkel on- of laaggeschoolden en dus zeer simpele baantjes krijgen je de begroting natuurlijk nooit van zijn leven kloppend. We exporteren geen moer: we maken niets, enkel ruzie.

  2. “Sinds 2010 is er geen economische groei, dalende koopkracht, oplopende werkloosheid en zijn er overheidsfinanciën die verslechteren”.

    Ongelooflijk als je ziet dat ambtenaren voor meer en meer geld blijven staken.

    Het wordt tijd dat werkelozen zich ook verenigen anders komen ze niet aan de beurt. Ambtenaren moeten zich schamen om nu indexering en loontrede te eisen.

  3. Kortom; Het land Curaçao is op een mislukking aan het uitdraaien. Ik zeg dit niet met plezier. We zijn zo afhankelijk van alles om ons heen en hoe hard we ook schreeuwen dat dit niet het geval is , en daar hebben we genoeg van gezien in de laatste weken, het valt niet te ontkennen. De wereld draait niet om Curaçao met een roesthoop in zijn midden, en vwb toerisme zijn er legio andere mogelijkheden voor bijvoorbeeld cruiseschepen. Aan alle kanten is men hier de zaak aan het afbreken, niet gehinderd door enige vorm van kennis en of inzicht. Kortzichtige ikke ikke en ikke zijn de hoofdrolspelers daarbij geholpen en gemanipuleerd door de `eigen zakken vullers` die de toekomst van `dit land` geen moer interesseert en iedere vorm van samenwerken alleen daar al voor systematisch uit de weg gaan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -