DolfijnFM | Eigenaar HBB: Niks mis met 22 duizend kilo vlees

Hector Henriquez: labels zijn verkeerd

Er is niks mis met de 22 duizend kilo vlees van HBB, de groothandel Hector Henriquez. Dat zegt de eigenaar zelf.

Hij heeft het vlees dit jaar geïmporteerd, maar het kwam aan met verkeerde etiketten. Daarop stonden houdbaarheidsdata die teruggaan tot 2008.

Ook de palet met yoghurt was beplakt met een verkeerde houdbaarheidsdatum van 2013. Net als de kip en de kroketten. Onderzoek van de Veterinaire Dienst zal uitwijzen of het verhaal van HHB klopt.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Eigenaar HBB: Niks mis met 22 duizend kilo vlees

 1. @Hans je misbruik deze forum om gratis advertentie te plaatsen.

  @Enri; bedankt voor de opmerkzaamheid, is door het moderatie team niet opgemerkt. Bij deze aangepast met de bekende ***.

  Met vriendelijke groet,

  Redactie

 2. miepie je begint mij nu echt de keel uit te hangen je stopwoord is blijkbaar LEUGENS.je beticht iedereen van leugens,schei toch uit als jij niets fatsoenlijks kan zeggen houw dan je kwebbel dicht.

 3. Wil je geen bedorven vlees door je keel? Koop dan bij van der T***!

  Wil je niet veranderen in een Jacintha Constanta? Haal je vlees dan bij van der T***!

  Wat is goed voor je mus en voor je piel? Vlees van van der T***!

 4. Joep Meloen

  Het zal waarschijnlijk een partij overjarig vlees zijn, welke men voor een leuk prijsje kon opkopen. Vervolgens label je het hier opnieuw en kun je er een leuke winst op maken. Het is een simpel ABC’tje, kind kan dat ook bedenken.

  Maar los van dat wordt het wel tijd dat we eens serieus gaan kijken naar THT data.
  Wanneer iets is ingevroren en aantoonbaar niet onder bv -25 Celsius is geweest dan kan de THT worden gewijzigd. Dat verzin ik niet, dat wordt gewoon door de EU en de VS autoriteiten zelf gesteld.
  En ik heb toch iets meer vertrouwen in hen dan in een paar schreeuwende zogenaamde journalisten of analfabeten op dit eiland.

 5. caribbeancynic

  Ik geloof niet dat je erg overtuigend bent, miep. Is Curaçao nu getroffen door een lawine aan per ongeluk verkeerde stickers zoals je bij een vergelijkbaar artikel hier op KK beweerde?
  Ik ben het wel met je eens dat de lokale media nooit iets goed uitzoekt, doe jij dat dan. Pics or it didn’t happen.

 6. Ik zie hier weer een achterlijke berichtgeving waarvan niets klopt-delikale media is schandalig achterlijk en zoekt niets goed uit waarbij men veel FAKE NEWS krijgt—dit artikel klopt niet.
  Wat ook niet klopte is de tv films van de zogenaamde vernieteging van 3 truks met vlees-FAKE NEWS -pure leugens
  HET WAS EEN LADING MET FRUIT PULP -totaal onschadelijk
  wat een fanfarie -maar de POLITIE liegt er ook op los—ik heb er bijgestaan en lach dubbel van het domme gedrag en de leugens-Er moeten hogere eisen worden gesteld zodat we wat kwaliteit bij de Politie kunnen verwachten ipv politiek meelopers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *