DolfijnFM | Eerste kwartaal 31 kindermisbruik zaken op Aruba

In 19 gevallen gaat het om misbruik van kinderen onder de 15.

De politie van Aruba heeft in de de eerste vier maanden van dit jaar 31 zaken van seksueel misbruik van minderjarigen op haar bordje gekregen.

In 19 gevallen gaat het om misbruik van kinderen onder de 15. Er zijn in totaal 33 verdachten aangehouden. Na de dood op de peuters Roshandrick Frans en Rishandro Anastacia in november 2017 hebben de autoriteiten hun aanpak van kindermisbruik geïntensiveerd.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Eerste kwartaal 31 kindermisbruik zaken op Aruba

 1. @Brian S: die makamba’s hebben dan wel een toverstokje. Uit de meeste ongewenste zwangerschappen worden donkere kinderen geboren die vrij veelop de vader of een ander familielidlijken.

 2. @eric, pedos zijn altijd makambas dus ze zijn denk ik hierheen verhuist

 3. joop savaneta

  Niets nieuws onder de zon. In de zeventiger jaren werd een betrokken en sociaal denkende arts aangehouden en ingesloten voor de door hem uitgevoerde abortussen. Hij voerde deze abortussen niet lichtvaardig uit want het ging om meisjes die zwanger waren van hun vader en dat kwam helaas veel voor. Deze sociaal voelende arts werd overigen niet veroordeeld door de druk van de gemeenschap die vond dat hij moest worden vrij gesproken. Deze geweldige dokter heette Otmar Ponce en was geliefd bij de gehele Arubaanse bevolking. Helaas is hij op te jonge leeftijd overleden.

 4. Nos bon yunan di tera .
  Ziek homber hopi ziek mes .

 5. Vreselijk nieuws dit.
  Streng straffen echt voor jaren achter de tralies. Wat een sick society leven we in.

 6. ericlapas

  In vier maanden 31 zaken van seksueel misbruik van minderjarigen op Aruba en op Curaçao niet één? Of alle pedofielen zijn naar Aruba verhuisd of er is iets goed mis hier op Curaçao. Na unda Fundashon pa derecho di mucha a keda?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *