30 C
Willemstad
• zaterdag 8 mei 2021 17:27

Extra | Aubert Wiels: E motibu real di asesinato di Helmin Wiels un dia lo sali na kla

WILLEMSTAD. – Ayera despues di 8 aña ainda famianan no a haña trankilidat pa por sera e kaso di asesinato di Helmin Wiels. Esaki pa e echo...

ParadiseFM | D66: ‘Zo snel mogelijk vaccinatiecertificaat voor Caribische delen koninkrijk’

D66 wil zo snel mogelijk een digitaal groen certificaat voor gevaccineerden in de Caribische delen van koninkrijk. Dat blijkt uit Kamervragen van partijleden Jorien Wuite en Jan...

PBC | Ook VBC roert zich om strenge coronamaatregelen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het draagvlak voor de coronamaatregelen van de Curaçaose regering brokkelt verder af. Na Chata roert ook de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao zich. Die wil af...

PBC | Zes mensen positief, opnieuw laag besmettingsratio

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vandaag testten zes mensen positief op Corona op een totaal van 636 afgenomen PCR-testen. Dat geeft een testratio van net geen 1 procent. Deze...

DH | Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank...

Ingezonden | Curaçao op weg naar een dictatuur?

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaDolfijnFM | ‘Duidelijk signaal aan Knops’

DolfijnFM | ‘Duidelijk signaal aan Knops’

Ze zijn het niet eens met de introductie van de Caribisch Hervormingsentiteit | Antilliaans Dagblad

Ambtenarenvakbond ABVO geeft vandaag om 11.00 uur op het Waaigat een ‘duidelijk signaal’ aan Staatssecretaris Knops.

Ze zijn het niet eens met de introductie van de Caribisch Hervormingsentiteit en verzamelen zich daarop in de binnenstad. Ook zijn ze het nog altijd niet eens met het inleveren van 12,5 procent salaris.

De invoering van de Caribisch Hervormingsentiteit is een vereiste voor Nederland om verdere financiele steun toe te zeggen.

Bron: DolfijnFM

19 reacties

 1. Het was goed te zien in de link van @Reminder in Moru Bondia daar zat een Doran net als in het parlement met zijn mond vol tanden en dit terwijl mensen die journalistiek hebben gestudeerd werkeloos rondlonpen.

  Het geeft toch keer op keer aan wat mis is in deze samenleving, het wordt tijd dat mensen naar zich zelf kijken en afvragen, ben ik deel van het probleem? Verdien ik deze baan wel?

  Het zelfde zien we in dat andere ochtendprogramma op Direct TV die maken het helemaal bont, daar worden eks schoonheid misses te werk gesteld en daar is het nivo te triest voor woorden.

  Blijkbaar hebben ze bij Direct TV geen geld meer om voor kwaliteit te betalen en dat is geen schande maar zit niet altijd te schreeuwen dat je het beste bent.

 2. Ja, dat was zeer indrukwekkend. Hoeveel van de meer dan 4.000 ambtenaren kwamen daadwerkelijk opdagen? Kunnen we voorzichtig concluderen dat de rest het niet met het standpunt van de vakbonden eens is?

 3. De kans dat FvD samen met de PVV een groot deel van de 150 zetels kunnen gaan bezetten is zeker niet een irreële.
  Dan heeft de CAS eilanden idd wel een erg groot probleem. Dicht gaat de geldkraan dan.
  Alles is zomaar mogelijk in deze onzekere tijden.

 4. Signaal aan Knops van die corrupte vakbonden? Oh wat zal Knops daar van onder de indruk raken.

  Vanmorgen in het programma Moru Bon Dia een zeer verhelderend interview met Knops gezien en gehoord op Telecuraçao. Daarin gaf Knops openheid van zaken betreffende de CHE, de mogelijke samenstelling en huisvesting van deze entiteit, etc., het doel, de voorwaarden die aan de leningen en schenkingen worden gesteld. Zelfs de interviewers waren van hun stuk gebracht over het feit dat de Curaçaose regering, het parlement en andere gremia totaal andere voorstellingen van zaken geven over hoe de vork eigenlijk in de steek zit.
  Vroeg mij na afloop af. Is het een kwestie van bewust zaken verkeerd interpreteren en dit aan het volk verkopen, een gebrek aan begrijpend lezen en NL bewust als de boeman neerzetten? Kortom zaken willen verbergen en de waarheid bewust verdraaien onder het mom van verlies van autonomie?

  Ik raad elke bewoner van het eiland aan (inclusief deze idiote vakbonds bobos) om dit interview terug te zien, goed te luisteren y saka bo konklushon. Zeer de moeite waard.

  Of kan de KKC redactie misschien hier iets betekenen om het interview beschikbaar te krijgen? Volgens Telecuraçao is het interview terug te zien via haar FB pagina en via haar Cariflix app.

 5. Knops doesn’t owe you a damn thing.
  Dus wat nou signaal aan knops. Wie denken deze lui dat ze zijn?
  Ik zou nu maar dankbaar zijn voor wat je nog krijgt. Dadelijk komt rechts aan de macht in Nederland en gaat de deur volledig dicht.

 6. Het zijn toch de zelfde heren die een tijdje geleden autobanden en Centro Pro Arte in brand staken toen de regering een Ruggenaath norm voor de grootverdieners wilde invoeren? Blijkbaar weet dit zooitje niet wat ze willen.

  Behalve dat ze corrupt zijn, zijn ze ook dom, neemt nou het nieuwe onderwijs vakbond, DOEN die hebben zich van Sitec af gescheiden dus waar DOEN verschijnt blijft Sitec weg en omgekeerd.

  Normaal laat je verdeeld en heers over aan je vijanden maar de leerkrachten zijn zo dom, zo achterlijk dat zij zichzelf verdeeld hebben, alles voor een beetje macht en aandacht.

 7. Ik geef een duidelijk signaal af, roept de muis tegen de olifant.

  Take it or leave it, zegt men in Nederland, waar met niet alleen het oneindige handje ophouden van Curacao beu is, maar meer nog de overlast van Curacaos grootste exportprodukt, de criminaliteit.

 8. Knops trek die stekker nog .
  Voor een paar maanden uit .
  Laat mij eens raden wat er gebeurd .
  Het is 5 voor twaalf en maar stoer doen .
  Nos bon yunan di tera .

 9. Ze zijn het niet eens met de introductie van de Caribisch Hervormingsentiteit en verzamelen zich daarop in de binnenstad. Ook zijn ze het nog altijd niet eens met het inleveren van 12,5 procent salaris.

  Maar wel eens dat er ambtenaren thuis zitten te netflixen voor hele hoge salarissen?
  Ambtenaren die geen kwalificaties hebben?
  Ambtenaren die vieze filmpjes kijken op hun werk laptop?
  Ambetanren die liever chatten dan werken?

 10. De wichtigtuers geven een duidelijk signaal, alleen hebben ze het duidelijk signaal dat al wekenlang uit Nederland komt nog steeds niet begrepen.

 11. Heeft de ambtenarenvakbond ABVO nu nog steeds niet begrepen dat juist de regering een duidelijk signaal moet geven aan Knops? Alle andere signalen zijn leuk voor de statistieken maar voegen echter helemaal niets toe (integendeel het lijkt “de boel” eerder te vertragen)

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties