DolfijnFM | Drechi Pa Bo stopt

De rechtszaak werd verloren, maar de stichting kreeg wel voor elkaar dat SVB na drie jaar een Antilliaanse student wel pensioensopbouw moet geven. Met het bereiken van dit resultaat heft Drechi Pa Bo zichzelf op | ANP

Organisatie Drechi Pa Bo stopt. De belangengroep vocht voor pensioenopbouw van Antilliaanse studenten in Nederland.

Die werden door de Sociale verzekeringsbank daar niet beschouwd als inwoners van Nederland. En dus bouwden ze geen AOW pensioen op. Maar ook in land van herkomst gebeurde dat niet, want ook daar zijn ze geen inwoner meer.

De rechtszaak die volgde werd verloren, maar de stichting kreeg wel voor elkaar dat SVB na drie jaar een Antilliaanse student wel pensioensopbouw moet geven. Met het bereiken van dit resultaat heft Drechi Pa Bo zichzelf op.

Bron: DolfijnFM

13 Reacties op “DolfijnFM | Drechi Pa Bo stopt

 1. @Drechi pa bo er bestaat geen woorden die mij kan schaden, paranoia bent jij die besef dat je dadelijk voor een paar jaren in SDKK moet gaan wonen. Blijft maar lekker blaffen, later word het huilen in SDKK. hahahaaa

  Succes alvast.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  @Bram:
  Zo zie je maar weer wat voor slim vlees je in de kuip hebt….. Je reinste “stank voor dank” Goed zo!!!
  Het begint af te takelen…… nog even!!!

  En, Keta, lees eerst goed voordat je weer ten onrechte je scheur opentrekt, Oen!!!: hij had het over OP de kast late jagen, en, ook niet over IN de kast zitten, en er vervolgens uitkomen!!!!! Je bent ECHT paranoide 🙂 🙂 🙂
  OLIEDOM!!!! En je wilt het hebben over “gelazer in de toko van iemand anders???????????????”

  Goh,…..
  Had nooit gedacht dat ik het voor uitgerekend “Bram Mokkel” hier op zou nemen………..

 3. @Abraham Mossel, ik was nooit in de kast geweest om me eruit te laten halen, misschien hebt jij wel ervaring daarmee.

  Dat terzijde, Drechi pe weet dat hij de volgende is die een paar jaren in de SDKK moet gaan wonen. Zoals Eric Lapdance zei “Dan gaan ze zijn bilgat meten” hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 4. Abraham Mossel

  @ Enrie, dat jij je je nog steeds elke keer op de kast laat jagen door DpbT, het allang door Gerrit de Raaf uitgescheten stuk stront omdat hij zijn kont niet waste voor dat Gerrit erop ging, hij is al een lange tijd voor Gertje een soort proefkonijn, zodat Gert eeld op zijn peniskop heeft als hij de lik in gaat en als slaaf- Lady Boy zijn werk 2 jaar mag uitvoeren, door de vrienden van ex MP, PIK te verwennen als tegen prestatie voor hun verkochte verkiezingsstem, voor wat hoort wat is de remedie in het gevang.

 5. Drechi pa bo ik stop met deze hoofdstuk maar je het zelf bewezen dat je bent een hond van Schotte, hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

 6. Drechi pa bosnan Tur

  Keta “spiegelt” alleen maar… herhalen wat er tegen hem gezegd wordt, maar dan in tegenovergestelde richting!!
  Als ik tegen hem zeg van stel” Je bent een hond”, (No insult meant against the dog!!!) zegt hij vervolgens: “JIJ bent een hond weet je?”
  Snugger!

 7. Hahahaaaaaaa Drechi pabo Je schijft “Steevast. Steeds.
  Wat wel uit zijn ziek, koortsachtig brein komt zijn extreem laag bij de grondse en vaak genoeg ook sexueel getinte woordspelingen”

  Maar dat alles doet jij, wie is Enriqueta, Keta enz? En jij zegt het zelf “Vlug even gedownload, en opvoeren als bewijs, daar is ie goed in” Ik bewijs alles wat ik schijf.

  Bewijs jij dat ik ben tegen ons Nationaal Elftal. Je schrijft dit met alles met als doel om mij zwart te maken maar iedereen weet dat je een narcist en pathologische leugenaar bent, daarom staat jij achter jouw soortgenoten.

 8. Drechi pa bosnan Tur

  @Allen hier,
  Ik ga ECHT niets wat Keta hier te berde brengt zitten nalezen hoor. Is toch niet haar verhaal. Is ALTIJD maar dan ook ALTIJD de mening van van iemand anders. Steevast. Steeds.
  Wat wel uit zijn ziek, koortsachtig brein komt zijn extreem laag bij de grondse en vaak genoeg ook sexueel getinte woordspelingen (Gay, betalen voor sex in Campo, Lelijke Curacaose vrouwen die het qua uiterlijk afleggen tegen buitenlanders die er in zijn bordeel rondlopen, luie Curacaose dames, Lelijke Haitianen, poepgaatjes, valt constant andere Curacaoenaars af, is tegen ons Nationaal Elftal, is blij dat ze verloren hebben) en nog meer fijn spul.
  Haalt van alles aan al zijnde “Bewijs”, maar realiseert zich niet dat je echt niet alles kunt geloven wat er op papier staat……. Vlug even gedownload, en opvoeren als bewijs, daar is ie goed in.
  En alles onder bijval en applaus van zijn “Gelijkdenkende Vrienden op KKC”….
  Het is maar goed dat niemand weet wie je bent en waar je woont Keta……

 9. @Drechi pabo

  Halve waarheid?
  https://knipselkrant-curacao.com//trouw-schotte-wil-de-macht-en-deelt-cadeautjes-uit/

  En hij draaide zich om en weende bitter…
  https://www.youtube.com/watch?v=NeVRdlWpF2o

  Je hebt Schotte laten vallen als een baksteen, hahahaaaaaaaaaaa

 10. Drechi pa bosnan Tur vergeet het maar -ook jij zult vallen hahahaha

 11. Drechi pa bosnan Tur

  De Here zag mij echt proberen om niet grof in de mond te worden…..

  En dan zag hij hoe Keta, Bram en de rest van de goegemeente vol haat en nijd, halve waarheden, volle ONwaarheden, schuttingtaal, vingerwijzingen, non-sense verhalen, totaal niet ter zake doende conclussies, en regelrechte leugens tekeer gaan….

  En hij draaide zich om en weende bitter…………

  Tja……..

 12. Zelfs Ribeiro is ermee gestopt ze vallen allemaal één voor één om, Schotte gaat naar de bajes.

  Als hij de berichten van jullie trollen leest dan lacht hij hardop en zegt die is mijn hondje, die is mijn slaaf, die is mijn lolo, hahahaaaaaaaaaaa

 13. Drechi pa bosnan Tur

  He…
  Wat een toepasselijke naam zeg! :):)
  “Drechi pa bo” stopt ermee. Ze heeft haar doel bereikt.

  DEZE Drechi pa bo(snan) Tur houdt er echter NIET mee op!!!!!!!! Totdat ook hij zijn doel heeft bereikt……… Nog even dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *