DolfijnFM | Donderdag duidelijkheid over acties vakbond

Vakbonden Solidaridat Sindikal | Antilliaans Dagblad

Dat de vakbonden hun leden oproepen tot actie staat vast, maar in welke vorm wordt donderdag pas duidelijk. 26 vakbonden hebben zich verenigd in het Solidaridat Sindikal.

De bonden zijn boos dat zij door de regering buiten het overleg over de groeistrategie worden gehouden. Zoals die nu op tafel ligt, is ie sowieso niet acceptabel.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Donderdag duidelijkheid over acties vakbond

 1. Waar Cova goed en groot in is: Herrieschoppen en onrust zaaien, allemaal ter ere en meerdere glorie vanzichzelf en zijn portemonnee.

 2. Cova is al jaren bezig met een dubbele agenda. Met hulp van bepaalde analfabetische vakbondsleiders, die denken mee te kunnen liften op eventuele zelfverrijking. Onrust zaaien, de macht grijpen op Curacao, zich zelf verrijken met de isla en het volk vervolgens laten creperen.
  Voor de buhne gaan ze af en toe in overleg met de regering en eisen ze dat eerst alle maatregelen van tafel moeten voor er echt gepraat kan worden. Het enige wat cova wil is de isla in handen houden van Maduro. Al het andere dient getorpedeerd te worden.

 3. Abraham Mossel

  De 26 vakbonden begeleid door 26 zakkenvullers met aan het hoofd groot aanhanger van Caviana en nu schoothondje kabouter cq Li Li putter van Maduro, weten nog steeds niets wat te doen en hoe zij zo goed mogelijk de boel kunnen op naaien, zodat de regering valt, aangezien het hun daar om gaat. Wat is die kerk rat Gerrit de Raaf in het gevang supper stil??, je hoort hem niet, of hebben ze hem toch al over geplaatst naar Nederland voor dat door zijn toedoen echt de pleuritus uit breekt zowel binnen als buiten het gevang, let maar op mijn woorden, ik voorzie het ergste, aan gezien die olie roestbak toch niet meer open gaat.

 4. Curacao revisited

  “Hebben zij misschien een beter voorstel??”
  Misschien de directie salarissen wat inperken en snoepreisjes politici afschaffen? Lijkt mij een prima voorstel

 5. De vakbondsleiders zijn medeverantwoordelijk voor de slechte economische omstandigheden waarin ze de bevolking gebracht hebben. Alleen actie om actie voeren. Uitvoerbare reeele oplossingen hebben ze niet.

 6. Pushikorsou

  Wat zijn we weer slim bezig! Oliedom volk krijgt oliedomme leiders. Ze verdienen niet beter. Dit gaat dus nooit goedkomen. Welke oplossing, behalve de fik erin, staken, blokkades hebben ze? Vast niets constructiefs, daar zijn ze niet toe in staat.

 7. Hebben zij misschien een beter voorstel??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *