DolfijnFM | Desi Bouterse in hoger beroep

Het was voor het eerst in deze rechtszaak, die in 2007 begon, dat Bouterse persoonlijk voor de rechters verscheen.

Desi Bouterse gaat in beroep gaat tegen zijn veroordeling voor de Decembermoorden. Eind vorig jaar kreeg-ie twintig jaar cel.

De inhoudelijke behandeling gaat op 31 maart verder. Bouterse verscheen vandaag gekleed in militair uniform onder steun van 10-duizenden aanhangers van zijn partij, de NDP.

Het was voor het eerst in deze rechtszaak, die in 2007 begon, dat Bouterse persoonlijk voor de rechters verscheen.

Bron: DolfijnFM

9 Reacties op “DolfijnFM | Desi Bouterse in hoger beroep

 1. @Kaat, en dat is wat kk bedoelde met ” de bevolking kiest een karikatuur van zichzelf”. De PM had wat moeten doen, maar doet het niet. De bevolking kan wat doen maar doet het ook niet en alles blijft het zelfde.

 2. Als er iets is dat Minister President Rhuggenaath had moeten vermoorden op dit eiland @Kaat, dan is het wel de welig tierende corruptie en nepotisme, wat hij dus niét heeft gedaan. In plaats daarvan staat hij erbij en kijkt er naar.

 3. Drechi g schotte heeft de economie vermoord, eiland leeggeplunderd en met ‘n air van hier tot Tokyo.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  @Kaat:
  Hij heeft alleen de economie vermoord, maar een kniesoor die daar over valt. Drechi pa bosnan Tur is natuurlijk zo’n kniesoor… 🙂 🙂

 5. Onze MP , heeft niemand vermoord, ook geen drugsbaron. Die zogenaamde mp van 2010 heeft ‘n minder goede naam.

 6. Een karikatuur van de bevolking, is wat een president defacto is, zie Rhuggenaath
  Zo is ook Bouterse er een van de Surinaamse bevolking.
  Elke Surinamer moet zich diep schamen dat zo’n onwaardige burger, het hoogste ambt van de Surinaamse staat nog steeds bekleedt, en het gezicht is van elke surinamer.

 7. En als hij uiteindelijk de bak inmoet is hij te oud en heeft hij een slechte gezondheid.

 8. Natuurlijk, zo lang mogelijk de zaak trekken, tot aan z’n laatste adem toe. Want hij moet de vrouw van zijn zoon ondersteunen, die gaat op en neer naar de gevangenis busideness clas hotel betalen, de andere zoon heeft 19 kinderen kost ook wat, maar het gaat goed daar, zelfde soort kiezers als hier, monk , rojer

 9. Abraham Mossel

  Bouterse gaat echt nog geen dag het hok in, of hij moet in een vliegtuig zitten die pech krijgt en in een land moeten landen die hem wel uitlevert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *