27 C
Willemstad
• dinsdag 9 augustus 2022

Laatste reacties

DolfijnFM | Dance festival Flying Dutch naar Curacao

Op 25 oktober, locatie parkeerterrein Mambo Beach Boulevard | HH-Harold Versteeg

Dance event The Flying Dutch komt naar Curacao. Het jaarlijkse event dat gelijktijdig in drie grote Nederlandse steden plaatsvindt met bekende dj’s, vindt op ons eiland plaats op 25 oktober.

Locatie is het parkeerterrein van de Mambo Beach Boulevard. Headliners zijn onder andere Armin Van Buuren, Lucas & Steve en Sunnery James & Ryan Marciano. Ook Sevn Alias en Jeon staan op het podium. Kaartverkoop begint volgende maand. In Nederland worden reizen naar het evenement aangeboden.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

15 reacties

 1. Joep, rustig rustig, we zijn het allemaal met je eens.

  Alleen vinden we allemaal ook dat als je de ‘muziek’ van van Buuren langer dan 10 minuten kunt aanhoren je rijp om de familie Wiels gezelschap te gaan houden in de Caprileskliniek.

  Wat een bagger. Zelfs je schoonmoeder zou je nog geen kaartje kado doen.

  Maar nogmaals Joep. als er een markt voor is mag het van ons allemaal iedere maand georganiseerd worden.

 2. @ Matie,

  De promoters die goede events neerzetten zijn niet de oplichters. De oplichters zijn figuren zoals Felida, helaas altijd gewoon afkomstig van het eiland.

  CNSJ wordt georganiseerd door, met name, Fundashon bon Intenshon en geloof niet dat zij ooit profit hebben gedraaid. Het is logisch dat er geen OB op die tickets wordt geheven. Een ticket van 300 NAF ook nog eens 18 NAF afdragen aan de regering, die totaal niets bijdraagt aan de promotie van het eiland ? Lijkt me iets teveel van het goede.
  Ook het komend event zal staan als een huis, ga daar maar vanuit. En ook hier zal niet al teveel winst worden gemaakt door de organisatoren. Vergeet ook niet dat, indien er sprake in van een buitenlandse promotor, deze altijd moet samenwerken met een lokaal bedrijf. Men mag immers niet zomaar hier als bedrijf gaan werken, zul je toch echt een vergunning voor moeten hebben.

  Het is voor het eiland beter dat we dit soort grote evenementen overlaten aan de professionals en niet gaan lopen rommelen in de marge, zoals Felida van plan was.
  Hier is zowel niet de kennis als de financiële draagkracht aanwezig om evenementen van dit soort formaat van de grond te tillen. Gregory Elias met zijn Fundashon is natuurlijk de uitzondering, maar ook hij haalt de professionals van Nederland erbij. En het resultaat mag er dan ook wezen, CNSJ is op alle gebieden een toonbeeld hoe het zou moeten. Tot in de puntjes geregeld en men laat niets aan het toeval over. Zo hoort het en daar mag het eiland wel eens een voorbeeld aan gaan nemen i.p.v. continu te bekritiseren.
  Zelf bakken we er vaak geen ene donder van, maar ondertussen worden we kwaad op degenen die het wel goed weten te doen. Dat jaloerse gedrag moeten we eens laten voor wat het is. Wees blij dat iemand uberhaupt dit soort dingen wil organiseren.

 3. Kids van 13/14 beginnen niet ‘bewust’ aan kinderen. Als de katholieke Kerk bij monde van Seco hun horizon zou verbreden en er zodoende meer kids of aan de pil of condooms konden laten gaan dan was het probleem minder groot en daardoor ook minder schrijnend en minder jonge levens verwoest!

 4. nombre ben het met je eens,maar dan worden de organisatoren en investeerders bijzonder inhalig willen ze meer met het gevolg gaan ze met de buit ervan door.
  De regering moet maar beter niet al te coulant zijn om terwille van meer toerisme en werkgelegenheid hun steeds het schip ingaan met malafide praktijken.

 5. @ Nombre,

  Alleen de OB op de tickets is er af, alle andere belastingen worden wel betaald. Gezien de economische impuls dat zo’n evenement geeft, is het logisch dat je geen OB gaat heffen op tickets. Op al het andere wordt al meer dan genoeg OB en andere belastingen geheven.

 6. @matie, volgens mij (als ik me niet vergis) hebben dit soort evenementen kortgeleden geregeld dat ze geen belasting meer betalen op Curaçao omdat ze toeristen naar het eiland trekken. Maar ja, als het geld (belastinggeld) op is klopt men wel bij vangrail Nederland aan. En als men toch geld teveel aan overhoudt, organiseert men een gratis concert van meer dan 1 miljoen dollar voor de Cubanen in Cuba.

 7. @ Ericlapas,

  ‘Dit heeft slechte invloed op onze jeugd’ ?

  Ik hoop dat je dit ironisch hebt bedoeld want ik kan met eerlijk gezegd niet veels slechter indenken dan geen opvoeding hebben gehad, geen besef van normen en waarden, geen besef van goed en fout, geen besef van de waarde van een mensenleven etc.
  En helaas is een goede opvoeding alhier eerder uitzondering dan regel.

  Wellicht is de Westerse wereld iets slimmer dan de jeugd alhier. Op je 13 of 14e al aan kinderen beginnen is niet echt het juiste traject voor een succesvolle toekomst.

 8. Vind het allemaal prima die dansfestijn brengt zeker geld in het laatje (waar de bodem allang in zicht).Maar wel eerlijk belasting afdragen en de toeleveringsbedrijven betalen cq salararisen.
  De meeste hotels nemen het niet zo nauw en betalen bijna niks en vertrekken weer met de noordenzon.

 9. Ooit heb ik in de Volkskrant gelezen dat house muziek, gabber en ik weet niet wat, muziek zonder duidelijke ritme is.
  Net als ritmo combina.
  Ieder zijn smaak.

  Al dat muziek komen en gaan. Hebben geen lang leven of bestaan.
  Soul, funk, disco etc etc. Ze zijn allemaal gekomen en history geworden.
  Salsa niet.
  Salsa heeft het als muziek zeeeer maar zeeer lang uitgehouden.

  Sin salsa no hay paraiso. Zonder salsa zal er geen paradijs zijn.

 10. Beste @Joep, ik gun iedereen een feestje maar waarom hier? Dit heeft een slecht invloed op onze jeugd. Nederlandse jongeren beginnen vaak rond hun 28ste aan een gezin terwijl onze jongeren op hun 18de al kinderen hebben. Ze hebben wat anders aan hun hoofd zou ik zeggen.

 11. Uitstekend voor wie er van houdt. Volstrekt onbelangrijk om uit te gaan dat degeen die ‘post’ er niets aan vindt en mensen randdebielen noemt.
  Onzin, dus, en de ‘pillen’ zijn al tijden overal te verkrijgen, daar hoef je niet wit voor te zijn.

 12. Esther,

  Voor jou is dit geen muziek, voor een ander is het gejengel op een Kai Kai orgel geen muziek, de volgende kan rap of R&B muziek niet uitstaan en weer een ander heeft een hekel aan Nederlandstalige troep.

  Het is hier totaal niet van belang of het goede muziek is of niet. Waar het om gaat is dat er tienduizenden hier in de regio nu een reden hebben om een ticket naar Curacao te kopen. En dat is toch uiteindelijk wat we willen of niet ?
  Wie in het toerisme werkt moet niet selectief zijn, de toerist betaalt je salaris, zorgt ervoor dat je kunt leven. Wie dat niet wil moet niet in het toerisme gaan werken. De economie van het eiland is voor een aardig deel afhankelijk van het toerisme, dus dan zijn dit soort initiatieven absoluut fantastisch.

 13. Joep, het is walgelijke muziek voor de intellectueel zeer karig bedeelden.

  Het is niet eens muziek, er staat nog geen muziekinstrument op het podium.

  Prima voor Curacao dat het komt en ik sta er helemaal achter, maar laten we wel even duidelijk zijn dat het muziek voor randdebielen is.

 14. @ Ericlapas,

  Jij zit er wellicht niet op te wachten, doch velen wel. Armin van Buren is zo’n beetje de grootste op het gebied van Trance. Zijn wekelijkse radioshow ‘A state of trance’ is inmiddels bijna 18 jaar oud en nu al zit iedereen uit te kijken naar de aflevering 1000.
  Wanneer je denkt dat North Sea Jazz groot is dan moet je even bij die vieringen gaan kijken. Is vrij normaal dat er dan 50,000 tot 100,000 bezoekers zijn.

  En de pillen en andere troep ? Daar heeft men Armin niet voor nodig. Gewoon even op zaterdag of zondag naar Mambo gaan en dan krijg je van alles op de parkeerplaats aangeboden………….door YdK.

  Dat dit evenement naar Curacao komt is absoluut goed voor het eiland. Het zet het eiland op de kaart van Trance, House etc. Wanneer men dit kan laten uitgroeien tot een groot jaarlijks evenement dan gaat dat heel veel geld in het laatje van het eiland brengen. Denk maar eens aan overnachtingen, transport, eten, drinken etc.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...