DolfijnFM | Curaçaose kust gaat op slot

Volgens de kersverse minister van Justitie Quincy Girigorie zou voor elke Venezolaan die gepakt wordt, zeven ongehinderd het eiland opkomen | Extra

De Curaçaose kust gaat dicht. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Volgens Justitieminister Quincy Girigorie moet de toenemende stroom Venezolanen ingeperkt worden.

Voor elke Venezolaan die gepakt wordt, komen zeven ongehinderd het eiland op. Dit jaar zijn er 156 opgepakt, het zou dus gaan om ruim 1000 Venezolanen. Girigorie wil de controles van de kustwacht op zee en van de politie in de binnenstad intensiveren.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Curaçaose kust gaat op slot

 1. Venezuela is het anders.. Water is vrijwel gratis.. hier kost het een fortuin

 2. Waarom geven wij geen visa aan venezolaanse boeren cq agrariers.
  Geef ze gesubsidieerde water een stuk grond en laat ze produceren.
  Ze hebben best veel ervaring op dit gebied en willen geld verdienen.

 3. Dat is iets wat YDK Eigen is.. Een of andere manier kijkt men op of haat men de makamba wegens discriminitie maar men voelt zich beter dan de mensen in de region en discrimineert graag deze mensen.

 4. Doe een beetje normaal en humaan-Het gaat hier niet om gelukzoekers maar hongerige mensen.Wij kunnen ze best wat beter behandelen,er zullen altijd wel wat boeven tussen zitten-maar honger lijden is een schande.
  Denk even na hoe snel Curacao aan de honger zou gaan als we geen toevoeren meer krijgen?-3 maanden tops -en dan zouden we massaal naar Venezuela vluchten.
  Its a 2 way street -no hasi arogante –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *