DolfijnFM | Curaçao 31 miljoen in de min

Gijsbertha denkt dat er nog geld in het laatje komt en verwacht dat het boekjaar positief afgesloten kan worden | Extra

De kersverse minister Kenneth Gijsbertha moet meteen aan de bak. Curaçao heeft een min van 31 miljoen gulden op de begroting van 2016.

Gijsbertha denkt dat er nog geld in het laatje komt en verwacht dat het boekjaar positief afgesloten kan worden. Het College Financieel Toezicht is minder optimistisch en vraagt om ingrijpen van Gijsbertha.

Bron: DolfijnFM

14 Reacties op “DolfijnFM | Curaçao 31 miljoen in de min

 1. dikke deur

  A fonds perdue

 2. dikke deur

  ook al pas dit jaar

 3. dikke deur

  kwam pas later, dit jaar

 4. Lening

 5. Als je doodsbedreigingen ontvangt dan zijn bodyguards wel nodig. zijn toch gekozen vertegenwoordigers van het volk?

  vergeten wat er met Wiels gebeurde? Verdachten zijn MFK en PS mensen..

 6. En de 3 bodyguards van Yael Plet? En al de volstrekt onnodige bodyguards van verschillende andere ministers en statenleden? In Nederland krijgen verschillende fractieleiders en tweedekamer leden letterlijk elk jaar te maken met bedreigingen, maar ze lopen niet allemaal rond met bodyguards, alleen degenen die écht reden hebben om zich bedreigt te voelen. Op Curaçao daarentegen is het voor politici blijkbaar een soort van statussymbool geworden om met bodyguards rond te huppelen. Nou ja, politici is een groot woord, want hier op Curaçao kan ook de grootste nul zich politicus noemen. Maar met al die Curaçaose apen van statenleden en ministers is het ook weer niet zo vreemd, sommigen lijken op en gedragen zich trouwens echt als makakus.. 😆

  Schotte zou een crimineel zijn, niet dat ik het weet, want ik loop niet met hem, ik ken hem niet. Maar hij is in ieder geval, getuige dit forum, een zeer gehate man en wel degelijk echt zwaar bedreigd, hij krijgt zowat dagelijks bedreigingen aan z’n kont, dat weet iedereen. Dus er zijn redenen genoeg om hem van bodyguards te voorzien.

  Maar de meeste Curaçaose statenleden en min. hebben helemaal geen bodyguards nodig. Ik was stomverbaasd om te horen dat een 23 jarige Yael Plet maar liefst 3 bodyguards tot z’n beschikking heeft. Waarom? Ik kan me niet voorstellen dat die jongen zo verschrikkelijk belangrijk is en heb ook nooit gehoord dat hij bedreigt is geworden. Dus hier op Curaçao is een loze bedreiging al reden genoeg om 2 of 3 bodyguards in te zetten die per maand bovendien meer kosten dan het salaris van de zogenaamde bedreigde makaku-politicus? Lagi pompa hende bibu homber!

 7. Ze spreken elkaar tegen.iedereen zegt maar wat.
  Wanbeleid voor bv Curacao,voor hunzelf zorgen ze wel goed.

 8. Komt door Inselair

 9. En dan was er wel geld voor de feestjes op Wilhelminaplein en de vakantie van Sisline Girigorie?

 10. Ja, bij deze uitspraak rijzen veel vraagtekens. Hoe staat het met de goede boekhouding van minister Jardim? Is dit een voorteken om met nog meer impopulaire maatregelen te komen? Ik wens deze regering heel veel kracht, kennis en kunde toe. Als jullie binnen deze ambtsperiode de zaken niet kunnen rechttrekken zijn we overgeleverd aan het populisme. Dios spar nos.

 11. ericlapas

  Dus toch geen armoede bestrijding?

 12. Curaçao Independiente

  Dus achteraf gezien had Ex Min. Pres. Pisas toch een beetje gelijk, dat er geen geld meer te besteden was ( 2017)…..nou nou zo zie men weer. De waarheid komt altijd boven water, blijkbaar hebben de leugens over de financien toch ies te korte beentjes! Wel vreemd dat CFT nu aandringt bij Gijsberha, want zij hebben ook aangegeven dat er geen vuiltje aan de lucht was. Niet bankroet maar wel in de rode cijfers! Waarom trek CFT nu pas aan de bel? Ik ben benieuwd naar de maximale bedrag dat Curaçao rood kan staan/per jaar!

 13. Begin eens met de kosten van de bodyguards van Schotte van de begroting te halen.

  Het is toch idioot dat wij maandelijks een ton kosten moeten betalen voor een groot crimineel die beveiligd moet worden omdat hij een crimineel is?

 14. Pfffffffffff

  Die 30 miljoen aan InselAir??????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *