DolfijnFM | Curaçao 10 cases, Aruba 56 en Bonaire 8 cases erbij

Curaçao kreeg er vandaag negen nieuwe patiënten bij. Drie van bekende cases, zes besmettingen zijn vooralsnog niet traceerbaar.

Aruba telt 56 nieuwe corona patiënten vandaag. 1195 mensen zijn actief besmet. Op Bonaire kwamen er vandaag acht nieuwe patiënten bij, daar zijn nu 47 mensen actief besmet.

Curaçao kreeg er vandaag negen nieuwe patiënten bij. Drie van bekende cases, zes besmettingen zijn vooralsnog niet traceerbaar.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Curaçao 10 cases, Aruba 56 en Bonaire 8 cases erbij

 1. De enige conclusie is dat corona inmiddels wijd verspreid is op het eiland. De geest is uit de fles en die krijg je er niet meer in, daar zullen zwaardere maatregelen voor nodig zijn.
  Grote vraag is nu ‘gaat men wachten totdat de eerstvolgende dode gaat vallen of besluit men nu al om de maatregelen te verzwaren ?’

 2. Een ander verhaal dus.
  Misschien tijd voor een ander radiostation?

  https://nu.cw/2020/09/23/tien-nieuwe-besmettingen-met-onbekende-bron/

 3. Dolfijn FM is zoals gewoonlijk weer slecht geïnformeerd.
  Wellicht is worldometer Curaçao beter voor hun.

 4. Voor de 10 is er geen contact te vinden. Dus de 10 hebben neem ik aan het hele eiland rondgebonjourd en overal hun virus kunnen verspreiden.
  Het wordt weer vervolgd. Hoe lost buurvrouw Evelyn W het op? Meer Amerikanen die via alternatieve routes binnenkomen wellicht?
  Idd geheimzinnigheid troef, as usual!

 5. Waarom wordt er zo, ik zou haast zeggen, geheimzinnig gedaan over het aantal ziekenhuis opnames? Soms wel, soms niet…terwijl dat nu juist zo belangrijk is. En waarom geen informatie over de leeftijden (of leeftijdsklassen)? Transparantie is nog een beetje ver te zoeken, dat kan wel beter. Tijd voor verbetering?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *