DolfijnFM | Criminelen Rietwijk, Koeiman en Felesia terug

Vanwege de veel hogere straffen in de VS zullen ze na terugkomst voor de rechter verschijnen om hun straffen aan te passen aan het strafrechtsysteem hier

Het trio drugscriminelen dat vorig jaar februari werd uitgeleverd aan Amerika mag zijn straf hier uitzitten. Het gaat om “Ronchi” Rietwijk, “Greg” Koeiman en “Kalala” Felesia.

Vanwege de veel hogere straffen in de VS zullen ze na terugkomst voor de rechter verschijnen om hun straffen aan te passen aan het strafrechtsysteem op Curaçao en Sint Maarten. Wanneer de drie terugkomen is nog niet bekend.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Criminelen Rietwijk, Koeiman en Felesia terug

  1. Ligt het aan mij of slaat dit nergens op? Een hoop gedoe om ze aan VS uitgeleverd te krijgen, daar krijgen ze een hoge straf vervolgens worden ze teruggestuurd en worden ze hier tot een lagere straf veroordeeld. Dit slaat echt nergens op.

    Het leven in een Amerikaanse gevangenis is hard vooral in de federale gevangenis. Als je tijdens het douchen je zeep laat vallen kan je het beter niet oprapen. Heb begrepen dat alle nieuwelingen daar ingewijd worden en dat is letterlijk.

    Deze criminelen zijn in een federale gevangenis verhardt en nu worden ze op ons losgelaten, wij hebben nog de middelen nog de mensen en nog de wil om deze gevangenen te resocialiseren.

    Dit moeten we niet willen, als Nederland een WOTS verdrag met de VS heeft, moeten ze dan maar in Nederland hun straf zitten..

  2. Abraham Mossel

    Het is toch van de zotte dat zo’n stelletje gespuis hier op curacrim zijn staf mag komen uit zitten, weet je wat dit kost voor de hard werkende belasting betaler, drie keer 400,00 florijnen per dag per man maakt het fijne bedrag van Fl 1200,00 pd x 365 = 438.000,00 per jaar. Hoe lang moet dit geteisem nog zitten! laat ze maar lekker zitten waar ze zitten. Die zoon van Boutie word toch ook niet terug gestuurd naar ze papa. Als dit tuig geluk heeft en ze krijgen Lips als rechter, hebben zij grote kans dat ze nog geen dag meer hoeven te zitten op Curacrim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *