27 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

DolfijnFM | COVID-19 vaccinatie eerst naar zieken en ouderen

Daarmee wordt naar verwachting de meeste gezondheidswinst behaald.
Willemstad – De Gezondheidsraad in Nederland adviseert om ook op Curaçao, Aruba en Sint Maarten eerst 60-plussers en medische risicogroepen te vaccineren tegen COVID-19.

Er is in eerste instantie maar een beperkt aantal vaccins beschikbaar. De medische informatiesystemen op de eilanden zijn mogelijk niet toereikend om alle risico-groepen te identificeren.

Om die reden raadt de Gezondheidsraad aan om in ieder geval alle mensen boven de 60 jaar te vaccineren.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

14 reacties

 1. Ex-Pfizer Exec Demands EU Halt COVID-19 Vaccine Studies Over ‘Indefinite Infertility’ And Other Health Concerns

  https://www.zerohedge.com/medical/ex-pfizer-exec-demands-eu-halt-covid-19-vaccine-studies-over-indefinite-infertility-and

  • From the article: The formation of so-called “non-neutralizing antibodies” can lead to an exaggerated immune reaction, especially when the test person is confronted with the real, “wild” virus after vaccination. This so-called antibody-dependent amplification, ADE, has long been known from experiments with corona vaccines in cats, for example. In the course of these studies all cats that initially tolerated the vaccination well died after catching the wild virus.
  GOT THAT? ALL THE CATS DIED!

 2. Evolutie en natuurlijke selectie zijn onze vrienden beste mensen.

  Maar er is geen sprake van evolutie bij de politici. Dat nivo is alleen maar lager aan het worden.

 3. Natuurlijke selectie is en blijft de simpelste manier om de mensheid in toekomst ook gezond te houden.
  Indien we alle zwakkeren maar in leven weten te houden met hangen en wurgen zal dat de toekomstige generaties zéér zeker niet weerbaarder maken bij een écht gevaarlijke pandemie.

  Dus voor al die schreeuwers die nu doodsbang zijn en verkondigen dat iedereen die straks geen shot wilt nemen asociaal is….

  Jullie zelf zijn het grootste stel marginale grafhonden door de evolutie proberen tegen te houden…
  Anderen nawijzen indien zij gewoon doorgaan met het leven maar zelf zich verschuilen en afwachten totdat zij zich (tijdelijk) kunnen beschermen tegen een niet bestaande vijand….

  Evolutie en natuurlijke selectie zijn onze vrienden beste mensen, daarom zijn wij hier nog vandaag de dag, niet vanwege big pharma die een leuk verdienmodel erbij heeft sinds begin dit jaar.

 4. @ Ericlapas

  Een placebo is geen vaccin, dat is gewoon de controlegroep. Doorgaans geeft men van een testgroep, van bv 5000 man, een deel wel het vaccin (bv 4000) en de rest (1000 man) een placebo oftewel iets onschuldigs (bv suikerwater).
  Dat iemand ziek wordt van een placebo heeft dus niets te maken met het vaccin op zich.

 5. Jongens en meisjes, ik zal jullie een waar gebeurd verhaaltje vertellen. En daarna waarom ik dit vertel.

  In de zomermaanden van de jaren voor 2020 waren er in veel plaatsen op de Veluwe in het verre koninkrijk der Nederlanden braderieën en rommelmarkten. Die trokken altijd veel publiek, zowel uit de eigen streek als van daarbuiten. Deze waren meestal opgezet om geld in te zamelen voor een lokaal doel.

  Wat ons opgevallen was, was dat er op deze markten veel meer gehandicapten rondreden en rondliepen dan elders. En dat waren zowel lichamelijk als geestelijk gehandicapten.
  De oorzaak van die grotere hoeveelheid is ook bekend. Op de Veluwe wonen vooral mensen die streng gelovig zijn. Zelfs zo streng gelovig, dat er niet veel voor nodig is om tot dissident benoemd te worden en verstoten. En wat deed men dan als men uitgestoten werd? Ze stichtten een nieuw kerkgenootschap. En stelden een regel in dat je voortaan alleen binnen dat genootschap mocht trouwen. Zo moest de leer zuiver blijven. Maar omdat al die 10-tallen (meer dan 50) kerkgenootschappen niet zo groot waren, werden huwelijken van neef en nicht al gauw geaccepteerd om uitsterven te voorkomen. En uiteraard leidde deze inteelt tot genetische problemen: geboorten van gehandicapten.

  Een ander dogma dat door deze kerkgenootschappen aangehangen wordt is dat iedere ziekte de wil van god is en dat je je niet mag verzetten daartegen. Daarom zijn de meeste bewoners van deze Gelderse Vallei, Rivierenland en Tholen ook tegen vaccinaties. Liever laten ze hun kinderen polio krijgen, dan hen te laten vaccineren. En zo geschiedde, velen stierven aan of werden getekend door de polio. Daarom noemt de rest van Nederland deze 3 gebieden ook de polio-zone van Nederland.

  Nu is er weer een ziekte die dood en lichamelijke schade kan veroorzaken en weer zijn er mensen die liever willen dat anderen besmet raken, dan dat ze zich verzetten tegen een god. Sommigen hebben het niet over een god, maar benoemen allerlei trollen-verzinselsen tot een waarheid die bijna als een religie gezien zou kunnen worden.

  Er is wel een groot verschil. Mensen die nu bewust niet mee willen doen en dus een risico voor de samenleving kunnen gaan vormen, kunnen dat niet ongestraft. Kies je tegen vaccinatie, dan plaats je je buiten de samenleving, ben je een gevaar voor de samenleving en mensen, en moet je buitengesloten worden.
  Vergelijk het maar met mensen die besmet waren met de pest of melaatsheid. Die mochten en mogen ook niet in woonwijk wonen.
  Hoe dat buitensluiten gaat gebeuren zal de komende tijd duidelijk worden.

 6. Beflapas schrijft: ‘Eén ding is zeker ik zal niet vooraan in de rij staan.’

  Dank daarvoor, namens alle lezers van de Knipselkrant.

 7. Beste @Joep Meloen, dat is een hele geruststelling maar toch schijnt iemand die placebo heeft gekregen last van bijwerking te hebben.

  Eén ding is zeker ik zal niet vooraan in de rij staan.

 8. @ Ericlapas,

  Wanneer je nu eens gewoon wat onderzoek doet en bv deze video bekijkt dan zou ook jij kunnen weten wat die vaccins nu eigenlijk precies doen en hoe ze werken.
  Dan zou je namelijk snappen dat de lange termijn effecten nihil zullen zijn. Waarom ?
  Omdat het mRNA vaccin alleen de cellen stimuleert om eiwitten te maken die het coronavirus aanvallen. Zou je dan besmet raken dan heb je dus een bescherming tegen het virus, iets dat je niet zou hebben zonder het vaccin. Het is immers een virus dat het lichaam niet kent en waar het dus ook geen afweerstoffen tegen heeft. Het lichaam moet die afweerstoffen dan nog gaan produceren en wanneer de coronabesmetting te zwaar is dan krijgt het lichaam dat niet voor elkaar en kom je dus te overlijden.
  Dat vaccin geeft jouw lichaam dus een voorsprong en die heb je nodig.

  Wat gebeurt er dan met het vaccin ?
  Na 3 weken zit het vaccin al niet meer in je bloed, jouw cellen zijn geprogrammeerd op productie van de afweerstoffen, that is it.
  Dat is ook waarom lange termijn effecten nihil zijn, er kan immers geen lange termijn effect van iets, dat niet in je bloed zit, zijn.

  https://www.youtube.com/watch?v=eZvsqBCvB00

 9. Nee, ericlapas, voor al die corona-hoax-wappies is een speciale spuit ontwikkeld op basis van wortelsap. Het schijnt dat dat goed is voor de hersenontwikkeling.

 10. “De Gezondheidsraad raadt aan om in ieder geval alle mensen boven de 60 jaar te vaccineren”. Ho ho, kan dat zomaar? Hebben mensen geen zeggenschap over wat in hun lichaam gespoten wordt? Niemand weet wat de gevolgen van deze vaccins op lange termijn zijn.

  Mag een werkgever straks van zijn medewerkers eisen dat ze gevaccineerd worden? Wat gebeurt het als ze weigeren? Volg dan ontslag? Laten we hopen dat het straks niet een keuze wordt van dood door corona of dood door het vaccin.

 11. Curacao code oranje. Dankzij de halfslachtige houding van deze 0 regering.
  Alleen noodzakelijke reizen. Het zat er aan te komen. D

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...