DolfijnFM | Corallo wil elektronisch toezicht

Het OM heeft geen bezwaar tegen elektronisch toezicht | Daily Herald

Francesco Corallo wil met een elektronisch bandje om zijn enkel naar huis. Daar kan hij dan wachten op een beslissing van het Hof over zijn uitlevering aan Italië.

Dat land wil hem berechten voor 250 miljoen euro belastingontduiking. Het verzoek van zijn advocaten, de tweede in korte tijd, werd dinsdag behandeld. Opnieuw stonden honderden medewerkers van zijn casino’s voor de rechtbank te protesteren.

Het OM heeft geen bezwaar tegen elektronisch toezicht, maar kan niet toezeggen dat dat voor de 20e van deze maand geregeld kan worden. Dan belist de rechter over het uitleveringsverzoek. Corallo blijft dus vooralsnog vastzitten.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Corallo wil elektronisch toezicht

 1. In Nederland zijn het vaak mensen met 2 paspoorten en liever in weelde leven dan in een cel. trouwens zijn vaak niet trouwe huisvaders hoor.

 2. Corallo heeft Sint Maarten en Sint Eustachius helemaal in zin greep.Triest om te zien hoe een aantal volwassen mensen zich laat inpalmen als een stelletjes verstandelijk gehandicapte homo

 3. hij heeft geld zat, dus kan overal leven als een vorst.
  de vrienden en familie kan hij dan over laten komen…

 4. Zo iemand heeft gewoon niets te willen.KLAAR.

 5. nou,nou het is nogal wat om huis en haard (kinderen, eega, familie etc) te verlaten om je in het buitenland te verschuilen. De weinigen die dat doen komen meestal op een gegeven moment weer op hangende pootjes terug nar hun thuisland.
  Dus vertrekken naar het buitenland zie ik niet in grote getale gebeuren

 6. Criminelen lachen om de enkelband. Doorknippen en in een land gaan zitten waar men je niet kan uitleveren! In de cel laten dus!

 7. Abraham Mossel

  In nederland is het HOT nieuws, het door knipen van de enkelband door zware criminelen, na het door knippen zijn ze spoorloos verdwenen. Daaaaag Corallo lekker zitten net zoals je vriend Gerrit de Raaf straks in curacaose gevang. Gerrit wil niet naar Nederland zitten, als hij daar vast zit krijgt hij nog 12 jaar erbij voor coca smokkel. hier kunnen ze hem er niet voor pakken maar eenmaal vst in NL is hij de lul, net zoals Bouty 12 jaar aan de broek heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *