DolfijnFM | Chong wil naar Italie en niet naar Portugal

18-jarige Curacaose debutant Tahith Chong zelf denkt aan Juventus. | Getty

Manchester United wil Tahith Chong ruilen met Bruno Fernandes van Sporting Lissabon. Maar de 20-jarige Curaçaose aanvaller wil niet.

Die heeft zijn zinnen gezet op voetballen in Italië, schrijft het Italiaanse Tuttosport. De deal zou gaan om 60 miljoen euro en een aantal spelers uit de eigen stal van Manunited.

Chong zelf denkt aan Juventus. Ook Internazionale en Napoli zijn in de markt. Aan het eind van dit seizoen loopt het contract van Chong af.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Chong wil naar Italie en niet naar Portugal

 1. Had gewoon niet moeten weggegaan bij Feyenoord. Nu is het een reserve speler..

 2. Drechi pa bosnan Tur

  Er zijn hier mensen die niks, nada, noppes verstand hebben van sport! Ze kennen het verschil nog niet tussen een honkbal of remolie, maar willen wel commentaar leveren op de prestaties van sporters.
  “Deze is te dik, die daar heeft te veel haar, die andere daar verdient te veel”, en zo gaan we maar door. Maar zelf iets uithalen, ho maar……
  Ze zijn wel goed in export van foute zaken…..
  Cinderella, trek de schoen maar aan als ‘ie past……..

 3. Abraham Mossel

  Chong heeft niks te willen, hij heeft te doen wat zijn baas met hem voor heeft en niet anders. Zo niet wordt hij een bank zitter 1e klas amateur.

 4. Klopt Beflapas, maar inmiddels hebben die jongeren in no time zoveel verdiend dat ze in Nederland nog niet in 20 jaar bij elkaar hadden kunnen voetballen en zijn ze op hun 20e zo goed als financieel onafhankelijk.

  Dus ik geef hem geen ongelijk.

  Maar Chong is tot dusver alles behalve indrukwekkend, dus een transfersom van 60 miljoen is ridicuul en niet waar.

  Als hij echt zo goed was had hij wel in de basis gestaan van ManU, zeker dit jaar nu het uiterst matig team heeft, Als Chong er dit jaar niet in weet te komen, komt hij er nooit meer in. Let wel, hij is 20, en op die leeftijd staan grote voetballers er.

 5. Bekend verhaal, deze jongeren kiezen onder druk van hun ouders vroeg in hun carrière voor het grote geld en verdwenen vervolgens in een nietszeggende competitie.

 6. Zelfde kapper als Nicole Lake?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *