DolfijnFM | CHATA niet akkoord met forse verhoging airport taks

Hato zegt zijn prijzen te moeten verhogen vanwege inkomstenverlies door de lockdown, maar stelt nadrukkelijk dat het om een voorstel gaat.

CHATA gaat niet akkoord met de voorgesteld verhoging van de luchthavenbelasting. De belangenclub van Hotels en Appartementen ziet een forse verhoging van 210 dollar per passagier als een nekslag voor het toerisme dat op gang moet komen na corona.

Hato zegt zijn prijzen te moeten verhogen vanwege inkomstenverlies door de lockdown, maar stelt nadrukkelijk dat het om een voorstel gaat.

Internationale passagiers zouden 210 dollar op hun ticket moeten bijbetalen om op vakantie te komen naar Curaçao.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | CHATA niet akkoord met forse verhoging airport taks

 1. Bullepees

  Aanvulling op de uitroep van Curaçao Airport Partners (CAP). Het zijn de LOKALE consultants, advocaten en andere adviseurs die Curaçao Airport Partners hebben aangespoord om zo’n histerische kreet te slaken. En het motief is heel goed te begrijpen. De hele advies sector staat onder zware druk vanwege de barre tijden. Al die adviseurs zien nu in, dat die vette facturen in de komende jaren flink dienen te worden ingekort . Als hun klanten het benauwd krijgen, dan raakt de hele sector in paniek. Vandaar die wanhopige uitspraken. Want zelfs de meest hongerige geldwolf, zal het niet in zijn hoofd halen, om zo’n stupide opmerking wereldkundig te maken.

 2. Ambulant

  Bij de Curaçao Airport tax krijg je binnen kort een gratis vlieg ticket naar keuze.

 3. Oude Hato was of is voor mij nog beter dan dit mormel. En dan is het flink duurder maar voor wat?
  Duidelijk dat het geld weer verdwijnt en de airport is niets.

 4. Curacao revisited

  Ik mis de stralende foto van wannabe Miles Mercera

 5. Tico Martina

  Wie was of waren de idioten en maloten ook alweer die in hun wijsheid besloten dat het vliegveld geprivatiseerd moest worden? Kan iemand dat uitzoeken? Dan kan ik hun voordragen voor een lintje. Stomste zet ooit gedaan.

 6. “Hato zegt zijn prijzen te moeten verhogen vanwege inkomstenverlies door de lockdown, maar stelt nadrukkelijk dat het om een voorstel gaat.”

  Voor $210 kan een mens bijvoorbeeld JBL Stage A120 speakers kopen. En dat moeten toeristen betalen voor airport tax. Give me a break.

  Wanbeleid, stupidity and absurdity is a direct result of nepotistic behavior.

  The island and it’s institutions are run like a incestuous family B.V. producing only morons as a result.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *