DolfijnFM | Bon Bini supermarkt het goedkoopst

Van de 200 vergeleken producten, lagen daar 150 in het schap. | Persbureau Curacao

Wie in crisistijden boodschappen doet, kan het beste naar Bon Bini supermarkt. Dat is de uitkomst van een prijsvergelijking van ruim 200 producten in 15 supermarkten op Curaçao.

Zo keek de Consumentenbond onder andere naar de prijs van vlees en vis, suiker, koffie en diepvriesgroenten.

Bon bini was het goedkoopst op 50 van de 200 producten. Centrum Mahaai en beide supermarkten van Mangusa waren het goedkoopst met 43 producten. De Mangusa Hypermarkt had het beste assortiment.

Van de 200 vergeleken producten, lagen daar 150 in het schap.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Bon Bini supermarkt het goedkoopst

 1. Sate Batata

  Bon Bini Supermarket, groot assortiment, wel wat rommelig, goede prijzen, van een nette en hardwerkende familie. Dat mag wel eens gezegd worden.

 2. Abraham Mossel

  Wat een Domme reclame van Dolfijn FM, wat kan je kopen in een supper die half leeg is geroofd door ?. En wat kan je allemaal wel niet kopen als je maar net 1 gulden en drie kwartjes in je zak hebt, woon in een wijk waar geen Amparo/ Pik Pisas / Dos Santos/ Raven exc wonen, heb gisteren een alleen staande moeder met 4 kinderen nog 45,00 gegeven ( had niet meer in mijn zak )om eten te kopen gegeven. Moeten die schooier uit de regering ook eens gaan doen in arme buurten en wel uit eigen zak, maar denk dat zij dat niet doen, ik ben gewoon een roepende in een/de woestijn tegen deze losers.

 3. Lekkere test als in de grootste supermark met het grootste assortiment 25% van je lijst er niet is en als dat bij de anderen nog minder was op welke producten vergelijk je dan.
  Is ongeveer net als onze virus curve.
  Wij hebben ook een death rate van 8%
  Maar met een besmettings van 80%
  Volgens de experts.
  Tja.
  Valt weer mee dan.

 4. Ben benieuwd wie de oproep doet om naar Bon Bini Supermarket te gaan, wordt dat de volgende Corona brandhaard? Wellicht een idee om daar inkoop voor het samenstellen van voedselpakketten te laten doen.

 5. Het is wel de winkel van de mondi.

  Een collega die er koopt parkeert er altijd honderd meter verder en winkelt met zonnebril, opdat ze niet herkend wordt als Bonbini klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *