DolfijnFM | Beestjes in etenswaren op Hato Airport

Bij Alves Supermarket werden geen spullen over vervaldatum gevonden

Bij controle in de winkeltjes op Hato zijn vervallen chocoladerepen en drankjes gevonden. In sommige producten werden zelfs beestjes gevonden.

De Inspectie van het ministerie van Economische Zaken was ook bij Esperamos Supermarkt. Daar werd consumptie-ijs over datum gevonden en diepgevroren snacks die al lang vervallen waren. Alles is in beslag genomen en afgevoerd naar landfill Malpais. Bij Alves Supermarket werden geen spullen over vervaldatum gevonden.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Beestjes in etenswaren op Hato Airport

 1. opmerker

  De controles zijn een aanfluiting voor de controleurs en politiek gespeend.
  Vriendjes worden gespaard maar o wee als je ergens dwars ligt. Curacao ten voeten uit.
  Was vandaag bij een grote supermarket die ook gecontroleerd is door deze onkundige controleurs. Ja, raad eens? Geen enkel stukje vlees of vleeswaar was voorzien van een inpakdatum, noch van een “te gebruiken voor” verkoopdatum!!! Ja, de gehele grote voorraad ! Vlees lag boven de koellijn en in de vriezers stak het “bevroren” vlees (dat al gedeeltelijk ontdooit was) boven de vriezers uit.
  Misschien moet Koko zelf eens gaan kijken in de supermarkets en dan pas gaan protesteren als hij deze wantoestanden ziet. Vraag me trouwens nu wel af wat de criteria zijn voor deze “overheids controles”. Het begint op supermarketje pesten te lijken. Van professionaliteit is totaal geen sprake.

 2. Waarom staan ze dan niet bij de Isla?

 3. Pff fransis, inmiddels zou je moeten weten dat gerrit en zijn vriendjes alleen om zichzelf geven

 4. Ze protesteren ook voor jou.

 5. Mr Koko en zijn MFK vriendjes hebben het druk met protesteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *