DolfijnFM | Bart D. niet vervolgd voor dood Iris Homan

Korporaal Iris Homan had het geweldig naar haar zin op Curaçao, waar ze met haar geliefde Bart (op de foto naast haar) in het huwelijk trad. In het verschiet zat een mogelijke verhuizing door een carrièreswitch.

Het Openbaar Ministerie gaat voormalig korporaal Bart D. uit Apeldoorn niet vervolgen vanwege betrokkenheid bij de dood van zijn vrouw.

Vorig jaar werd de Hengelose Iris Homan levenloos aangetroffen in een zwembad op Curaçao. Kort daarna werd D. aangehouden. Na een jaar lang onderzoek blijft haar dood een mysterie.

Uit de autopsie van het lichaam van Homan bleek dat er een hoeveelheid alcohol en drugs in haar bloed zat. Een exacte doodsoorzaak is nooit gevonden.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Bart D. niet vervolgd voor dood Iris Homan

 1. Overal heb je rotte appels Marian em Maurice, en het nieuws schrijft liever daarover dan over de niet in verhouding staande positieve verhalen. Dat verkoopt namelijk een stuk minder en is om die reden een stuk minder interessant.
  Helaas gaat dit ten koste van hen die wel goed doen, en inderdaad, waarschijnlijk ligt een deel na de werkdag of in het weekend lekker op het strand, maar zou jij dat anders doen als je in zo’n omgeving mocht gaan werken? Of zou je elke middag naar huis gaan en op de bank kruipen met een goed boek terwijl het buiten prachtig weer met 30 graden is?? Nee toch??
  Dus denk nog eens na voor je met je bijl een complete boom neerhaalt omwille van 1 of 2 rotte vruchten. Die boom kan nog tientallen jaren mee als je de rotte oogst gewoon verwijdert. De wereld ziet er ook voor jullie een stuk mooier uit als jullie die negatief getinte bril even afzetten. ?

 2. Als marinier leg je een eed af en teken je een contract waarin je zegt geen drugs te gebruiken.

  Dus dit echtpaar was volledig fout.

  Het is gewoon een teringzooi bij de marine. En daar komt maar incidenteel van wat naar buiten, want het is op Parere een gesloten sekte.

  Gelukkig verdienen we er tenminste nog wat aan, accijnzen en omzetbelasting van de bar omzet op Mambo.

 3. Joep Meloen

  Trui,

  Ik begrjjp dat jij die avond aanwezig was en over harde bewijzen beschikt ? Doe ons dan even een lol en neem contact op met het OM, want zij zoeken zich wezenloos naar hard bewijs. Dat is niet het OM van defensie, dat is gewoon het lokale OM. Kunt het vinden in de ‘cathedraal’ op het Wilhelminaplein.
  Neem aan dat ze blij zullen zijn met jouw bewijzen en verklaringen.

 4. iets met over 1 kam scheren?
  dan zijn zeker ook alle mensen met een tatoo ook crimineel zeker

 5. Triest nergens voor nodig.

 6. Wat een ongeloof zooitje is het bij de marine en kustwacht.

  Iedereen gebruikt er drugs, dealt erin of allebij.

  En het enige wat ze uitvoeren is de hele dag op Mambo liggen,

  Opdoeken die hele handel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *