DolfijnFM | Acht jaar en TBS voor Baya Beachmoord

Waar hij de TBS moet ondergaan is niet duidelijk | Extra

De man die vorig jaar op Baya Beach de 61-jarige Albert Bremer doodstak en hem ernstig verminkte moet 8 jaar de bak en krijgt TBS met dwangverpleging.

Het OM had 22 jaar geëist, maar de rechter acht de straf met TBS-dwangverpleging genoeg om de maatschappij te beschermen. Waar hij de TBS moet ondergaan is niet duidelijk. Curaçao heeft geen TBS-kliniek.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Acht jaar en TBS voor Baya Beachmoord

 1. Magere Hein

  Laat die Nederlandse belastingbetaler maar lekker voor opdraaien!! Die Nederlanders hebben ons jaren lang uitgebuit! Gemarteld en vermoord!
  Heb geen enkel medelijden met de makambas hun centen! Nederlandse welvaart is grotendeels allemaal te danken aan de leed die wij hebben moeten lijden als slaaf!

  Beste,

  Wat wordt het.
  Het is of @Magere Hein of @Engeltje.

  Als je onder 2 namen blijft posten worden de posts verwijderd.

  Groet,

  Commentpolis

 2. Tjah curaçao valt onder de koninkrijk der Nederlanden wat Nederland aan zich zelf te wijten heeft. Curaçaoenaars zijn theoretisch gezien Nederlanders met een anders huidskleurtje. Moeite mee?? Ga dan lopen zeiken bij je regering in Nederland en vervloek je voorouders die voet aan wal hebben gezet op curaçao paar honderd jaar geleden

  Beste,

  Wat wordt het.
  Het is of @Magere Hein of @Engeltje.

  Als je onder 2 namen blijft posten worden de posts verwijderd.

  Groet,

  Commentpolis

 3. Abraham Mossel

  Curacrim heeft geen TBS kliniek, dus draait de Nederlandse belasting betaler weer op voor dit stuk drek zijn hotel kosten, op sluiten en de sleutel weg gooien lijkt mij geen slecht idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *