27 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

DolfijnFM | 7e Dode in verkeer

Dit jaar zijn eerder al zes doden gevallen in het verkeer | Archief Antilliaans Dagblad

Bij een eenzijdig ongeval op de Sta Rosaweg is zaterdagavond een dode gevallen. Dat gebeurde bij Zuikertuintje. Drie andere inzittenden raakten gewond.

In de flauwe bocht vlak voor de stoplichten met de Schottegatweg-Oost verloor de chauffeur de macht over het stuur. Een van de inzittenden, de 25-jarige Clavienna Rebecca Isidora werd daarbij uit de auto geslingerd en overleed ter plaatse.

Zij is het zevende dodelijke slachtoffer dit jaar in het verkeer.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

5 reacties

 1. Beelden zijn niet afschrikwekkend genoeg. Die ongeletterden kijken toch niet naar het nieuws. Vanmorgen ook weer een bijna ongeluk gezien. Kaminda George Willems. Een asociaal met een klein kind voorin, haalt vlak voor een kruising in, terwijl er vanaf die zijweg een auto staat te wachten om de weg op te kunnen rijden en er een tegenligger aankomt rijden. Tegenligger kon maar net uitwijken op de berm. Even later zie ik de auto staan bij een minimarket.

 2. Beflapas, ik hoop dat de beelden van Direct TV afschrikwekkend zijn, Tenminste zijn ze de realiteit.

  Ben wel van mening dat het accent wat minder op het tonen van medeleven aan de nabestaanden moet liggen, en meer op het asociale rijgedrag van de schuldige bestuurder.

  Dat hij zichzelf of zijn passagiers naar de eeuwige jachtvelden stuurt is meer of min eigen schuld. Maar hij had ook andere weggebruikers dodelijk kunnen raken.

 3. Normaal gesproken maakt de politie de naam van de slachtoffer niet bekend voordat ze de familie hebben geïnformeerd, dat vinden ze fatsoenlijk. Gelukkig hebben wij TV-Direct die zich niets van fatsoensnormen aantrekt en de slachtoffer liggend in een plas bloed life op de buis brengt.

 4. De bestuurder reed met absurde snelheid, en de passagiers waren zo dom geen gordels te dragen. Nog dommer was om bij deze bestuurder in de auto te stappen.

  ‘Gelukkig’ gebeurde het ‘ongeluk’ (met deze snelheid mag je het geen ongeluk meer noemen) op een weg zonder tegenliggers, anders had de criminele wegpiraat wellicht nog onschuldige slachtoffers gemaakt. Wel lopen op de plek van het ongeluk regelmatig voetgangers langs de weg.

  Maar uiteraard wordt de bestuurder niet vervolgd.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...