DolfijnFM | 15-jarige wil ATM openbreken

Toen de politie binnen was zagen ze dat de plafondplaten waren weggehaald om bij de ATM te komen, die naast het appartement stond | Extra

Willemstad – De politie heeft gisternacht een jongen nog geen 15 jaar oud aangehouden die van plan was een geldautomaat te overvallen.

De melding ging aanvankelijk over een inbraak in een appartement.

Toen de politie binnen was zagen ze dat de plafondplaten waren weggehaald om bij de ATM te komen, die naast het appartement stond.

Daar troffen ze ook de jeugdige overvaller aan met de nodige gereedschappen.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | 15-jarige wil ATM openbreken

 1. Tristu, hopi tristu Corsow a para bira. increible tristu. Na unda Corsow ta bai asina? Anto rabia pasobra Hulanda a pone su condicionnan y su exigencianan en caso di fia placa. Triste compadre, muy triste.

 2. Triest dat deze jongen die het wellicht uit pure honger deed de cel in zal gaan en met een strafblad nooit een toekomst zal hebben.

  Terwijl de hoge directeuren hier miljoenen jatten en nooit de cel ingaan.

 3. Wat is erger, de bank bestelen door een ATM leeg te halen (gemiddelde inhoud 150,000 florin) of door 331,000 dollar van die bank over te schrijven naar naar je moeder in Panama?

  Ik denk het eerste, want het tweede vonden de commissarissen Neetje van der Veen en Philip Martis heel normaal, bij Girobank.

 4. Knoek-koe

  Tromp brak metaforisch ook de CBCS kluis open, samen met zijn graaiende bestuurskliek, of niet Salesia, Hasselmeyer , Romero, Jackson, Sybesma, Allen, Reyneart…..Laurents

  En Garcia c.s. brak ook een metaforische kluis open van de Giro, onder toezicht van de RvC en de zelfde CBCS

  Nu een 15 jarige dat voorbeeld volgt, is iedereen verbaasd?

 5. Jong geleerd, oud gedaan.

  Zo vader zo zoon,

  Brandon Schotte, zoon van Gerrit Schotte, is naar verluid van de International School (he, geen Papiaments onderwijs?) geschopt wegens drugshandel.

 6. John Bash

  Je kan er niet jong genoeg mee beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *