DolfijnFM | 100 fietsen bij Bikes 4 kids

De fietsen zijn bedoeld voor kinderen van 8 jaar oud, die vanwege hun thuissituatie anders nooit een fiets zouden krijgen.

Stichting Bikes 4 Kids heeft gisteren 100 kinderen een nieuwe fiets gegeven, met slot en helm erbij. Dat gebeurde tijdens de Bikes 4 Kids Bike Give Away bij Planet Willemstad.

De fietsen zijn bedoeld voor kinderen van 8 jaar oud, die vanwege hun thuissituatie anders nooit een fiets zouden krijgen.

Het is alweer het achtste jaar op rij dat Bikes 4 kids dit organiseert, mogelijk gemaakt door individuele sponsors

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | 100 fietsen bij Bikes 4 kids

  1. Eric dat weten de kinderen niet, en jouw voortijden zijn voorbij (ja ik vindt het ook jammer) nu gaat het digital op internet , het is jouw keuze wat jouw kinderen zien en doen , hoewel ik speel nog wel wat ouderwetse spelletjes met ze

  2. Blijkbaar leren we het nooit in dit land, het wordt met de paplepel ingegoten als je iets niet kan veroorloven moet je het gratis krijgen.

    Deze kinderen zijn straks niet gemotiveerd om ergens voor te werken, wil je iets hebben, dan hoef je ouders niet voor te werken. Als je het niet krijgt dan kan je het ook stelen dat is ook gratis.

    Waar zijn de tijden gebleven dat kinderen zonder speelgoed opgroeien maar daardoor super gemotiveerd zijn om hun best op school te doen zodat hun kinderen later niet zonder opgroeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *