Dode bij schietpartij op Aruba

politie niet betredenOranjestad – De politie kon niet naar bed na het carnaval, want criminelen maakten het eiland onveilig. Er waren twee schietpartijen na afloop van de zestigste Grote Parade Oranjestad. Daarbij is een dode gevallen.

Advertentie

De eerste was rond de klok van 24.00 uur in de omgeving van het postkantoor. Getuigen hadden vier tot acht schoten gehoord.
Op straat werden drie hulzen gevonden.
De technische recherche kamde de buurt verder uit.
Terwijl dat onderzoek nog in volle gang was, werden buurtbewoners in de omgeving van de rotonde Tanki Leendert opgeschrikt door het geluid van schoten.
Dat was rond 4.00 uur.
Het zou gaan om twee groepen jongeren die het met elkaar aan de stok hadden gekregen in Café Capri en dat buiten met elkaar wilden uitvechten.
Toen de politie arriveerde was geen van de daders meer in de buurt te bekennen. Getuigen hadden mensen weg zien rennen in twee verschillende richtingen.
Bij daglicht werd een stukje verderop, op het terrein van de lasserij die aan de rotonde ligt, het lichaam van een man gevonden.
Zijn kleding kwam overeen met de kleding die door getuigen was beschreven.
Het lijkt erop dat hij getroffen is door een of meer kogels, zich verstopt heeft op het terrein van de lasserij en daar is doodgebloed.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *