27 C
Willemstad
• dinsdag 20 april 2021 00:29

PBC | Vliegverkeer Curaçao moet rekening houden met vulkaanuitbarsting Soufrìere

Persbureau Curacao Het vliegverkeer richting Curaçao, Aruba en Bonaire kan last ondervinden van de as van de uitbarstende vulkaan Le Soufriere. Dat zegt de Meteorologische Deinst van Curaçao....

PBC | OM houdt twee minderjarigen aan na mishandeling op video

Persbureau Curacao De politie heeft twee minderjarigen aangehouden op verdenking van mishandeling. Daarvan werden beelden gemaakt. Die werden vorige week verspreidt via sociale media. Daarop kon je zien...

Trouw | Voor ABN Amro is de witwaszaak nu afgedaan, maar drie oud-bestuurders worden verdacht

Dirk Waterval | Met feitenrelaas, transactieovereenkomst en persbericht Waarom besloot het OM dit keer wél om gelijk verdachten aan te wijzen in het falende bankbeleid van ABN Amro? Betreurenswaardig...

ParadiseFM | ‘Vaccinatiebonus werknemer mag’

Je personeel een financiële tegemoetkoming geven voor het nemen van het vaccin is arbeidsrechtelijk toegestaan. Dat schrijven juristen van HBN Tax & Law in een speciaal bulletin....

Democracy now! | Monday, April 19, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 19 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img
HomeMediaDolfijnFM | Proefslapen in nieuwe hotel Corendon

DolfijnFM | Proefslapen in nieuwe hotel Corendon

De inschrijving is op basis van twee personen per kamer en vanaf 18 jaar.

Wil je proefslapen in het nieuwe hotel van Corendon, dan kan dat tussen 1 en 6 juli. De vakantieprovider wil haar kamers, faciliteiten en bediening testen voordat het hotel zijn deuren opent voor het grote publiek.

Er is speciale aandacht voor de Corona maatregelen. Wil jij ook het nieuwe Corendon Mangrove Beach Resort testen, dan moet je je voor volgende week woensdag 24 juni aanmelden via hun Facebookpagina of website.

De inschrijving is op basis van twee personen per kamer en vanaf 18 jaar. Na aanmelding zal een selecte groep worden uitgenodigd.

Bron: DolfijnFM

18 reacties

 1. Dit is toch discriminatie tegen alleenstaanden, alleen echtparen mogen meedoen. Het lijkt de Ark van Noah wel, ook toen mogen dieren alleen mee als ze in paren kwamen.

  Moet zeggen toen wij een mooie secretaresse hadden heb ik tussen de middag veel hotelkamers van binnen gezien of beter gezegd heb ik haar alle hoeken van hotelkamers laten zien.

  Wij weten nu al wie allemaal als aasgieren op dit aanbod afkomen, jammer want dit was een mooie gelegenheid voor mensen die hun hele leven lang nooit een hotelkamer van binnenuit zullen zien.

 2. @John Bash; ik denk dat je gelijk hebt!

  Wat is er moeilijk aan deze zin vanuit het bericht? “Wil jij ook het nieuwe Corendon Mangrove Beach Resort testen, dan moet je je voor volgende week woensdag 24 juni aanmelden via hun Facebookpagina of website”.

  Een bericht in dit forum plaatsen heeft geen enkele zin, behalve het naar ‘boven kicken’ van dit bericht. Fuck nu doe ik het ook

 3. Lijkt mij heerlijk samen met mijn zoon, zou graag willen meemaken hoe een all-in hotel op curacao is. Kom bijna elk jaar in Turkije en ik moet zeggen dat de all-in hotels daar ontzettend goed zijn. Hoop dat wij mee mogen.

  Groetjes,
  Monica

 4. Nee hoor.
  Ik gef mijn geld uit aab flats van ju di korsou.
  Die hebben t geld hard nodig.
  Dit van proefslapen is voor de gierige makambas

 5. Het lijken wel fake reacties die door Corendon als reclame geplaatst zijn. Wat een gigantische slijmerige onzin reacties.

 6. Het is toch tenenkrommend hoe een stel gierige macambas hier aan het slijmen is voor een gratis verblijf in Corendon.

  Op de Facebookpagina van Corendon is het nog veel erger, daar verdwijnen ze voor een gratis overnachting net zo diep in het hol van Corendon als Ramsay Soemanta en Stella van Rijn in dat van Gerrit Schotte.

 7. Lijkt me heerlijk om een hotel uit te proberen op het gebied van kwaliteit en service gerichtheid.
  En het zou ook een grote verrassing zijn voor een goede vriendin van mij.

 8. Wat leuk dat jullie dit aanbieden om te gaan kijken. Zijn vorig jaar op Curaçao geweest en hebben gezien waar het gebouwd wordt. Super.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties