Dick Drayer: ‘Verwacht geen nieuwe bewijzen’

dick drayerWILLEMSTAD – Het is aan het parlement of ze de situatie rondom gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels pikken of niet. Dat zegt journalist Dick Drayer in gesprek met Radio Hoyer 2. Komende maandag staan het personeelsbeleid van het Curaçaohuis, de procedures rond recente benoemingen aldaar en de cv van Wiels op de agenda van een statenvergadering. Premier Ivar Asjes zal daarin verantwoording moeten afleggen over de situatie rondom de gevolmachtigde minister.

Advertentie

Drayer bracht deze onthullingen in de publiciteit en heeft sindsdien vanuit allerlei hoeken dossiers ontvangen van spraakmakende zaken. Zelf zal hij maandag ook kort aanwezig zijn bij de vergadering, maar verwacht daar geen nieuwe bewijzen te horen die zijn verhaal ontkrachten.

Alle statenleden hebben het volledige dossier in hun bezit en kunnen die bewijzen dus ook gebruiken tijdens het debat met Asjes. Ik verwacht niet dat Asjes maandag met bewijzen komt, dus het is aan het parlement om in het grote politieke spel te bepalen of ze dat pikken of niet.”

Drayer vertelt in een gesprek met Reiner Hillen van Radio Hoyer 2 of hij na de persconferentie van Wiels en Asjes op 13 november nog contact met één van beiden heeft gehad:

Bron: Nieuws360
Audio: Radio Hoyer

Bronnen

Advertentie

To Top

0 Reacties op “Dick Drayer: ‘Verwacht geen nieuwe bewijzen’

  1. Gerrit de Raaf

    Bewijzen heeft Drayer genoeg gepresenteerd. Tijd nu voor de slappe Staten om aktie te ondernemen.
    Op Rosaria zou ik ooit hebben ingezet, maar zo’n slappe jas die zijn Eigen minister van EZ niet in de hand heeft is geen knip voot voor de neus waard.
    Dus zie het heel erg somnber in. Ms Wiels blijft gewoon op haatr vette krent zitten in het Antillenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *