DeGelderlander | Honkballer Kemp geschorst na positieve dopingtest

Urvin Kemp. © Carla Vos

Urving Kemp is door de KNBSB per direct geschorst. De honkballer van Curaçao Neptunus is positief getest op het gebruik van doping.

De 23-jarige Rotterdammer is na de thuiswedstrijd tegen Hoofddorp Pioniers op 11 mei getest. Met Kemp in de gelederen won Curaçao Neptunus twee weken geleden nog de European Champions Cup.

Het bestuur van de Rotterdamse honkbalclub gaat de uitslag van de test bestuderen en wacht de strafeis van de bond af. Aan de hand van deze bevindingen zal het bestuur zijn standpunt over verdere stappen bepalen.

Bron: DeGelderlander

5 Reacties op “DeGelderlander | Honkballer Kemp geschorst na positieve dopingtest

 1. Voor een hobbyist in vorm is 10 km niets dat loopt je in minder dan 5 kwartier.

 2. Abraham Mossel

  @ Erni knap van jou 10 km in de twee dagen, neem je zeker ook je laptop mee!, ik loop nog geen 10 km in 10 jaar.

 3. Wat een idioot, als je sterk wilt worden ga maar de gym in. Ik ben zelfs geen sporter maar loopt elke 2 dagen tenminste 10 km en op de dagen die ik niet hardloop sta ik in de gym naast mijn werk.

  Heel veel van deze sporters zijn gewoon lui, deze man woont zelfs in Holland waar er overall een sportschool is te vinden. Ook zijn club heeft een gym.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  Jij begrijpt zo veel niet Mokkel. What’s new!

 5. Abraham Mossel

  Ik snap het niet, mogen ze al in plaats van in het ( korte straf, dronken rijden,geweldpleging) gevang zitten, vrij rond lopen en door sporten met een dubbele enkelband, gaan ze even goed nog aan de doping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *