DCLP | Nieuw advocatenkantoor in Curacao

Meyer Pennings Law & Mediation van partners mr. Michele N. Meyer en mr. Eva M. Pennings.

Meyer Pennings Law & Mediation | mr. Michele N. Meyer en mr. Eva M. Pennings.

WILLEMSTAD – Sinds 1 mei 2015 is Curacao een advocatenkantoor rijker: Meyer Pennings Law & Mediation van partners mr. Michele N. Meyer en mr. Eva M. Pennings.

Meyer en Pennings hebben ieder meer dan tien jaar ervaring in de advocatuur. Samen oefenen ze een brede civiele rechtspraktijk uit, gericht op zowel bedrijven als particulieren.

Voor ondernemingsrechtelijke vraagstukken, alsook voor adviezen en procedures op het gebied van het personen- en familierecht, kan men bij Meyer Pennings Law & Mediation terecht.

Eva Pennings heeft jarenlange ervaring in (internationaal) contracteren, op Curacao onder andere bij Curoil en vanEps Kunneman VanDoorne. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het maritieme recht. Michele Meyer heeft in Curacao ruime ervaring opgedaan, onder meer bij Van Giffen Advocaten en Spectrum Juris. Mediation is al jaren het vakgebied waarin zij zich heeft bekwaamd.

Meyer Pennings Law & Mediation profileert zich als een no-nonsense kantoor, deskundig, integer en oplossingsgericht. Belangrijk streven van het kantoor is de client geen verrassingsnota’s achteraf te geven, maar eerlijke prognoses, vaak in de vorm van fixed fees vooraf.

Het kantoor is gevestigd aan de Santa Rosaweg 17 op de hoek van de Mahaaiweg. De website is www.meyerpennings.com

Bron: DutchCaribbeanLegalPortal

Een Reactie op “DCLP | Nieuw advocatenkantoor in Curacao

  1. Dadelijk hebben we nog meer ratvocatenkantoren dan boticas op dit eiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *