28 C
Willemstad
• dinsdag 19 oktober 2021 07:31

Laatste reacties

- Advertentie -

CuracaoNieuws | Vrouw dood gevonden in huis

Persbureau Curacao

Moord in de Corcobastraat | Extra

Een vrouw lag gistermiddag dood in haar huis op de Corcobastraat in Marie Pampoen. Ze werd gevonden door een verontruste buurvrouw, die haar in een plas met bloed aantrof.

De gewaarschuwde politie ontdekte verschillende steekwonden over haar lichaam, waaruit bleek dat er veel geweld gebruikt was. Het gaat om de 64-jarige Zacarias Guzman uit Sto Domingo.

- Advertentie -

Bron: CuracaoNieuws

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Het is diep triest ii ken deze echte vrouw pers ze was de rust heid zelf harde werkster en onderneenster . Wat erg om op deze manier aan je eind te moeten komen.

 2. Nee hoor, ik was natuurlijk allereerst geschokt door dit vreselijke bericht, vandaar mijn interesse (in de goede zin van het woord, natuurlijk, voordat het woord weer negatief wordt uitgelegd!) . Maar toen ik de naam zag kwam toch een soort verwarring naar boven. Persoonlijk vind ik het heel triest dat er op zo’n klein eiland zóveel moordpartijen plaatsvinden. Een zorgelijke ontwikkeling.

 3. Ik moet zeggen dat ik niet snel geschokt ben, maar er is een vrouw vermoord en wij maken ons druk over haar naam. Ik ben diep geschokt, waar gaat deze wereld naar toe?

 4. Wel grappig , die uitleg van La Stiwz, maar of het er duidelijker op wordt, dat betwijfel ik. Arme kinderen die met sommige “combinatienamen”van het type dat La Stiwz beschrijft, door het leven moeten gaan. Spraakzaam is het in ieder geval niet.

 5. “WE” heben al langer transgender neutrale namen:
  Kim
  Ruth
  Nicky,
  Charly,
  Jules
  Yaniek,
  Robin,
  Sidney,
  Noa,
  etc.

  Alleen of de Curacaose traditie om vader en moeder van de vader en moeder tevreden te stellen resulteert in iets spraakzaams zoal:
  Jackoneilleajose
  Shaquilediojohnjack
  beter is dan iets genderneutraals weet ik niet.

 6. Zacarias is toch een mannennaam? En er was toch een dode vrouw gevonden? Of hebben we nu ook al “transgender-namen”? Het moet niet veel gekker worden! Ik snap het allemaal niet meer : vrouw…man…of gewoon een “vran”.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Monday, October 19, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 19 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Medici Curaçao distantiëren zich van minister van Volksgezondheid

Persbureau Curacao Huisartsen en specialisten op Curaçao distantiëren zich van uitspraken van minister van Volksgezondheid Dorothy Pietersz-Janga. In een Tv-interview afgelopen donderdag zei zij geen bezwaar te zien...

PBC | Passagiers tussen Bonaire en Curaçao zijn honderden dollars extra kwijt aan coronatesten

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Passagiers die reizen tussen Bonaire en Curaçao zijn vanaf vandaag honderden dollars kwijt, alleen al aan Covid-testen. De extra uitgaven zijn het gevolg van...

PBC | Bonaire heeft ruim meer besmettingen dan andere eilanden

Persbureau Curacao KRALENDIJK – De besmettingscijfers op Bonaire zijn vier keer hoger dan op Curaçao. Vergeleken met Aruba is het zelfs zes keer. Dat concludeert het RIVM op...

PBC | Twee koninklijke onderscheidingen voor twee bijzonder vrouwen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Yvonne Christiaan heeft een koninklijke onderscheiding gekregen voor haar werk als oprichtster, secretaris en huidige voorzitter van de stichting Shimaruku. Daarnaast kreeg Greta Trapenberg...
- Advertentie -