32 C
Willemstad
• maandag 20 september 2021 12:50

Laatste reacties

- Advertentie -

CuracaoNieuws | Twee liquidaties in korte tijd

Persbureau Curacao

Moorden Cubaweg en Orinocostraat | Extra

De man die gistermiddag in zijn auto werd doodgeschoten, was bekend bij politie vanwege verboden wapenbezit. Even na vijf uur ‘s middags losten onbekenden een vuursalvo af op zijn auto in de Orinocostraat in Marchena.

Die kwam tot stilstand tegen een tuinmuur. De man was op slag dood. Politie vond meer dan tien kogelhulzen om de auto. De identiteit van de man is nog niet vrijgegeven, maar ochtendkrant Èxtra weet te melden dat het om een man gaat met de initialen R.W. Hij stond begin deze maand terecht vanwege dat verboden wapenbezit.

- Advertentie -

Hij is het 16e slachtoffer van een dodelijke schietpartij op Curaçao dit jaar.

Slachtoffer nummer 17 viel even later, Jeandre Janssen, 28 jaar oud. Rond drie uur in de nacht werd hij naast in de Cubaweg in Buena Vista neergeschoten. Daarover is nog niet veel bekend. De politie trof Jeandre na melding aan op straat, doorzeefd met kogels. Volgens getuigen werd hij neergeschoten vanuit een passerende auto.

Bron: CuracaoNieuws

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

  1. Het grote aantal moorden op Curacao baart mij wel zorgen. Een gemiddelde Nederlandse stad met hetzelfde aantal inwoners komt niet verder dan twee moorden per jaar. Amsterdam met bijna een miljoen inwoners tel ik even niet mee want die stad is het afvalputje van Nederland waar alle internationale criminelen zich illegaal vestigen.

  2. Ik lees hier, “Fijne reactie Hans,vooral leuk voor de familie”. Het is nog niet bekend of dit gang gerelateerd is maar sommige ouders van deze criminelen, zijn nog fatsoenlijke mensen die in angst voor hun eigen kinderen leven. Andere ouders en familie leden profiteren van de criminele activiteiten van hun criminele kinderen dus of het leuk of niet voor de familie is, valt moeilijk te zeggen.

    Eén ding is zeker deze criminelen hebben allemaal kinderen, door één of andere reden beginnen ze vaak tussen hun 16 en 18de leeftijd al met gezinsuitbreiding.

    Wellicht kan een journalist de volgende keer onze briljante justitie woordvoerder, Sephos vragen of slachtoffer hulp voor deze kinderen wordt ingeschakeld of blijven we dweilen met de kraan open.

  3. Familieleden, waarschijnlijk even crimineel als de ‘slachtoffers’, zullen ongetwijfeld weer kruizen plaatsen en bloemen leggen op de plaats van de afrekening.

    Een ding is zeker, niemand zal de vermoorden maandag op het werk missen want ze hadden het type inkomen waarbij je geen loonstrookje krijgt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...

ParadiseFM | Overheid roept jongeren op tot vaccinatie

Jongeren van 13 tot 18 jaar worden nogmaals opgeroepen om zich te vaccineren. Dat deed epidemioloog Izzy Gerstenbluth vanmorgen tijdens een overheidsbriefing. Tot eersgisteren testten 223 jongeren...

PB | Inkomen CBCS-top aanzienlijk lager dan beweerd

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG: De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft kennis genomen van het programma ‘Wat verdien jij’, dat gisteren is uitgezonden op BNNVARA. De CBCS deelt...
- Advertentie -