CuracaoNieuws | Tiende verkeersslachtoffer

Persbureau Curacao

De jongen droeg wel een helm, maar die brak door de klap doormidden. | Extra

Een 18-jarige motorrijder is vrijdagavond op de Schottegatweg omgekomen in het verkeer. Benjamin Becker reed met hoge snelheid op zijn motor en verloor ter hoogte van Isla post 5 de macht over het stuur.

De jongen droeg wel een helm, maar die brak door de klap doormidden. Benjamin is het tiende dodelijke slachtoffer in het verkeer dit jaar.

Bron: CuracaoNieuws

7 Reacties op “CuracaoNieuws | Tiende verkeersslachtoffer

 1. Laten we voorop stellen dat er ouders zijn die hun kind hebben verloren, misschien wel een kleinkind van 18 jaar jong.
  Uiteraard wordt er meteen geroeptoeterd dat ‘dit soort figuren’ en ‘hun gedrag’ andere mensen de dood in worden gejaagd.
  In dit geval is het een jonge jongen geweest die ‘vermoedelijk’ met hoge snelheid de macht over zijn motor verloor en daardoor zichzelf te pletter heeft gereden.
  Maar wil dit dan meteen zeggen dat hij “dit soort figuur’ was met ‘hun gedrag’ ?
  Nee dat zegt het niet. Goed lezen is best een kunst, lezen en goed begrijpen moeilijker.

  Ik ken genoeg motorrijders op het eiland die zich prima aan de regels houden en anticiperen wat de andere weggebruikers allemaal uistpoken op de weg.
  Uiteraard is er ook een groep motorrijders die het niet zo nauw nemen met de fysyke wetten van zwaartekracht en snelheid en daarnaast oo nog eens het schijt hebben aan medeweggebruikers. Dus niet meteen iedereen over 1 kam scheren. Maar laten we beginnen bij het leren motorrijden, lessen!
  Na in ongeveer 3 weken tijd , 5 motor lessen te hebben gevolgd van ongeveer 25 minuten moet effe afrijden. 70 % slaagt. Van die 70% zijn er misschien 10 procent die voldoende onderleg hebben om echt motorrijden onder de knie te krijgen. Dus al je basis van onderricht al niet goed is en aan alle kanten te wensen overlaat dan vraag je om problemen.

  Daarnaast zou je moeten invoeren dat tot een bepaalde leeftijd, men een max aan Kw vd mag rijden.

  Maar alle motorrijders afschieten als roekeloze, heresnloze onverantwoordlijke idioten slaat nergens op.

  Ik wens de ouders, grootouders en familie heel veel sterkte met dit zware verlies. Verdient niemand om op deze manier, zo jong op sociaal media zijn laatste trap na te geven. R.I.P. Jongen

 2. De Dragrace plek schijnt gesloten te zijn.

  Waarom? Laat die idioten zich daar lekker doodrijden!

 3. Joep Meloen

  Wanneer gaat de politie nu eindelijk eens handhaven ?
  Mochten ze geen idee hebben waar ze deze eikels moeten zoeken of vinden, dan wil ik ze best helpen. De hele bevolking van Curacao weet precies waar je deze halve garen kunt vinden op welk tijdstip van de dag. Wat denken we van donderdagavond in Salinja ? Misschien een idee ?
  Voor de rest gewoon Rooseveltweg, Churchillweg, weg naar Sta Catharina, Brievengat, Rio Canario, Schottegatweg, rondom de brug, het is niet zo moeilijk hen te vinden. En weet je het echt helemaal niet meer, ga dan even kijken bij het volstrekt idiote ‘monument’ voor omgekomen motorrijders (gesponsord door Cooper geloof ik) nabij de KFC.

  Ik vind het geen enkel probleem dat ze zichzelf te barsten rijden, by all means do so if that makes them happy, maar ik heb er wel een probleem mee dat ze anderen in gevaar brengen en alleen daarom zou de politie op moeten gaan treden. Dan vergeten we voor het gemak maar even dat het de taak van de politie is om op te treden, want dat zijn ze zelf ook al vergeten.

  Wanneer, wanneer, wanneer gaan we die dag beleven ? In meer dan 30 jaar heb ik het nog niet mogen meemaken, zou leuk zijn als het nog kan gebeuren voordat ik de pijp uit ga.

 4. Beflapas, hersenen op straat?

  Kan niet. Deze idioot had geen hersenen.

 5. Knoek-koe

  Deze persoon reed met een hoge snelheid metvalle gevolgen vandien.

  Maar er is naast verkeersgedrag een hoop dat verbeterd kan worden.
  Opvallend

  De Zwakke preventieve verkeersregel handhaving

  Geen of slecht zichtbate strepen op vele wegen, beschadigde en omvergereden verkeersborden die niet vervangen worden , achterhaalde verkeersboekjes die nooit geaktualiseerd zijn, onduidelijke verkeerssituaties, en matige tot slechte straatverlichting,
  Verwaarloosde wegen met achterstallig onderhoud.

  Vervang Zita Leito asap

 6. Curacao Revisited

  opgeruimd staat netjes: met dit soort figuren zul je altijd zien dat ze zich totaal niets van anderen aantrekken en door hun gedrag mensen de dood in worden gejaagd omdat zij toevallig op de verkeerde plaats waren.

 7. ericlapas

  Niet lang na dit ongeluk gingen beelden van dit ongeluk via facebook rond. De hersenen van deze jongeman lagen letterlijk op straat.

  Laten we hopen dat dit een waarschuwing is voor de motorrijders hier. Het valt op dat volgens sommige bestuurders die bocht zelf voor auto’s gevaarlijk is.

  Met een randdebiel als Zita Jesus Leito als verantwoordelijke minister kan je ook niet anders verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *